Seçilmedi ama sözünü tuttu

31 Mart 2024 seçimlerinde İyi Parti Talas Belediye Başkan adayı olarak yarışan Göker Gözütok, seçilemedi ama seçim gezilerinde verdiği sözü de unutmadı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Seçilmedi ama sözünü tuttu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 seçimlerinde en dikkat çeken adaylardan biri olan İyi Parti Talas Belediye Başkan adayı Göker Gözütok, seçilemedi. 21 bin 70 oy alarak yüzde 25,43’lük oy oranı ile ikinci olan Gözütok, seçilmese de, seçim çalışmaları sırasında verdiği sözü unutmadı. 16 Mart tarihinde seçim çalışmaları sırasında karşılaştığı gençlere hamburger sözü veren Gözütok, gençlerle buluşarak verdiği sözü yerine getirdi.

Seçilmedi ama sözünü tuttu

Gözütok o anları sosyal medyadan, ‘Seçim çalışmalarında karşılaştığımız ve hamburger sözü verdiğimiz gençlerimize sözümüzü tuttuk..Gençlerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Sınıflarının kalabalık olmasından şikayetçiler… Yetkililerden söz verdikleri ama yapmadıkları okul sayılarını arttırarak onları geleceğe daha güzel ortamlarda hazırlamalarını bizde buradan tekrar talep ediyoruz’ sözleriyle paylaştı.