'Puan kaybına yer yok'

'Puan kaybına yer yok'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ligde şimdiye kadar 7 hafta maç oynayan ve 1 maç eksiği bulunan Erkiltespor, ligde 8.karşılaşmasında Sarıoğlan Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.
Geçtiğimiz sezon 1.Amatör Kümede Süper Amatör Kümeye yükselmek için Play-Off oynayan Erkiletspor’un gündeminde şampiyonluk var. Ligde 7 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik kaydeden Mavi-Beyazlılar, toplam 12 puan toplayabildi.


Ligde 1 mağlubiyeti bulunan Erkiletspor, 1.Amatör Kümede 7 haftada 7 puan kaybederek rakiplerinin 3 puan gerisinde kaldı. Ligin 4.sırasında 12 puanla yer alan Mavi-Beyazlılar, tesislerinde maç hazırlıklarını devam ettirirken, bir taraftan da Sarıoğlan Belediyespor karşısında galip gelmenin hesabını yapıyor.
Erkiletspor’un antrenörü Zeki Akparlar, ligde iyi bir konumda olduklarını ve ilerleyen haftalarda çıkışlarını sürdürerek ligin üst sıralarında yer alacaklarını belirtti. Akparlar,”Ligde 8.maçımızı oynayacağız. Kesinlikle puan kaybetmemiz gerekiyor. Hazırlıklarımız devam ediyor. Sarıoğlan maçından 3 puanla ayrılacağımızı umuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.
Erkiletspor ile Sarıoğlan Belediyespor arasında oynanacak olan 1.Amatör Küme müsabakası Pazar günü saat 13.00’te Sümer 1 Nolu Sahada start alacak.