Paşa'nın gözü Kışla'da

Paşa'nın gözü Kışla'da
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Birinci Amatör Küme A Grubu temsilcisi Gaziosmanpaşaspor, rotayı Akkışla Gençlikspor’a çevirdi. 9’ncu hafta müsabakasına “mutlak 3 puan” parolası ile çıkacak olan Mavi-Lacivertliler, farklı bir neticeyi düşünmek bile istemiyor.

2 farkla…

Cezmi Turgutalp’in iddialı takımı Mavi-Lacivertliler, sezon başından bu yana oynanan karşılaşmalarda, 4 galibiyet ve 4’de yenilgiden oluşan bir tablo ortaya koydular. 9’ncu haftada galibiyet sayısını yükseltmek isteyen Turutalp’in talebeleri, rakipleri Turkuaz-Kırmızılılar ile aralarındaki 2 puanlık farkı da hedefledikleri 3 puan ile kapatmanın peşinde.

Öndeler ama…

Cumartesi (yarın) saat 15.00’da, Vali Muammer Güler Stadı’nda gerçekleşecek karşılaşma öncesinde puan farkının bilincinde olduklarını dile getiren Gaziosmanpaşaspor’un deneyimli Başkanı Turgutalp, “Elbette puan faktörü önemli. 2 beraberlik fazlası ile öndeler. Ama bu bir şey ifade etmez. Futbol değişkenlerin olduğu bir zemindir. Galibiyeti hanemize yazdıracağımıza inanıyorum. Ekibim de aynı hassasiyet ile hareket edecektir” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Baykuş, “Devam ettireceğiz”…

9’ncu hafta maçı öncesinde yaptığı açıklamada, 3 puan düşüncesinde olduklarını aktaran Akkışla Gençlikspor’un Çalıştırıcısı Selçuk Baykuş ise, “Ne pahasına olursa olsun farkı devam ettireceğiz. Amacımız ligde kalıcı olmak. Bunun içinde mücadelemizi 3 puan ile taçlandırmak için çalışacağız”
şeklinde konuştu.