Palancıoğlu'ndan şok sözler: Gemileri yaktım, artık geri dönüş yok!

Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu, Meclis üyeleri ve aileleri ile bir araya geldiği iftar programında şok eden ifadelere imza attı. Siyasette gidebileceği noktaya kadar gideceğini belirten Palancıoğlu, 'Çünkü ben gemileri yaktım. Onu söyleyeyim. Artık geri dönüş yok.' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Palancıoğlu'ndan şok sözler: Gemileri yaktım, artık geri dönüş yok!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 5 yıl boyunca birlikte görev yaptığı Meclis üyeleri ve aileleri ile iftar programında bir geldi. Konuyla ilgili Melikgazi Belediyesi’nden yapılan açıklamada ve servis edilen görüntülerde; Palancıoğlu’nun çalışmalarını anlattığı, ‘2019-2024 yılını kapsayan görev süremizde birlikte hizmetlerle dolu bir 5 yıl geçirdik. Allah nasip ederse 31 Mart Yerel Seçimi ile birlikte Meclisi’mizde yeniden yola devam edeceğiz. 5 yıldır Meclisimizde uyum ve birliktelik içinde çalıştık. Bu kapsamda tüm meclis üyelerimize teşekkür ederim. Türkiye’nin en güzel çalışmalarını yapan belediyelerinden biri olduk. Siyasi parti ayrımı yapmadan birçok projemizde kararları birlikte aldık. Melikgazi’de bir dönemde en az iki dönemlik çalışma yaptık. Bunların hepsi bana vermiş olduğunuz destek ve motivasyonlar sayesinde oldu. Bu dönemde Türkiye’de en çok okul yapan belediye olduk. 2019-2024 yıllarında ilçede hizmetlerle dolu bir 5 yıl geçirdik. Melikgazi’de 5 yıl boyunca hizmetlerimiz artarak çoğaldı.2019 yılından bu yana 15 adet aile sağlık merkezi, 18 adet ibadethane, 9 adet Kur’an kursu, 15 akıl küpü kütüphanesi, 15 adet sosyal tesis yaptık. İçeresinde Gön Han ve Köşk Medrese gibi önemli yapılar restore ettiğimiz 16 adet tarihi eserin restorasyonu ve 18 adet futbol sahası ile 4 adet de pazar yeri yaptık. Türkiye’ye örnek projemiz ise Çarşı Melikgazi de ilçemize renk katacak. Gön Han ve Köşk Medrese son yılların en önemli restorasyon çalışması. Deprem ve pandemiye rağmen ilçemizde rekor hizmetler yaptık. Hunat Mahallemize Dedeman Parkı yaptık. Çarşı merkezi nefes alan yemyeşil bir ortama dönüştü. İlçemize, belediyemize emeği geçen tüm meclis üyelerimize teşekkür ederim.’ İfadelerine yer verildi. 

Palancıoğlu'ndan şok sözler: Gemileri yaktım, artık geri dönüş yok!
Ancak servis edilmeyen görüntüler değil, edilmeyen görüntüler  Kayseri’de  gündem oldu. Zira Gazeteci Recep Bulut’un paylaştığı görüntülerde Palancıoğlu’nun çarpıcı ifadeleri dikkat çekti. Söz konusu görüntülerde kendisini hedef alanlara tepki gösteren Palancıoğlu’nun  ‘Bu dönem olmasa da önümüzdeki dönem ya da önümüzdeki dönem ya da önümüzdeki dönem bir şekilde çalışma imkanı yakalayacağız. Çünkü ben gemileri yaktım. Onu söyleyeyim. Artık geri dönüş yok. Bundan sonra siyasette gidebildiğimiz noktaya kadar gideceğiz. Çünkü hakkımızda birçok Dedikodu çıkarttılar. Bunun yüzü sert. Bu kendini ne zannediyor? Vali mi zannediyor, kaymakam mı zannediyor? Bu işte gidecekmiş, bırakacakmış falan dediler. Biz de inadına yaptığımız projelerin reklamını en iyi şekilde bundan sonra yapacağız. Mütevazilikten anladıkları demek ki Biraz yukarılık veya sert görünmek veya halkın içine inememek gibi düşünmüşler. Ama esnaf çocuğuyuz. Tırnaklarımız da bu noktalara geldik. Doçentliği biz bakkaldan satın almadık. Amerika'da doktora yaparak bu işleri aldık. Kim istiyorsa gelsin şehircilikle ilgili inşallah en iyi dersi biz veririz…’ diyor.