Özışık'a, Mahzemi'nde yoğun ilgi: Bu iş bitti artık!

Kayseri Pancar Kooperatifi eski Başkanı Vedat Ali Özışık, çiftçi buluşmalarına ve Pancar Kooperatifi'nde de genel kurul çağrısı yapmaya devam ediyor...

Özışık'a, Mahzemi'nde yoğun ilgi: Bu iş bitti artık!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Pancar Kooperatifi eski Başkanı Vedat Ali Özışık, yaklaşan Mali Kurulu öncesinde pancar çiftçisiyle buluşmaya devam ediyor. Kocasinan İlçesine bağlı Mahzemin’de de çiftçilerle bir araya gelen Özışık, kendisine yönelik olarak gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Mahzemin’de kalabalık tarafından karşılanan Özışık, burada yaptığı konuşmada genel kurul çağrısını yineledi. Gittikleri her yerde pancar çiftçisinin sorunlarını dinlediklerini dile getiren Özışık, unutulan pancar çiftçisinin hakkını her yerde her alanda aramaya devam edeceklerini dile getirdi. 

Özışık, gösterilen ilgiden dolayı çiftçilere teşekkür ederek, ”Gardaş Mahzemin, can Mahzemin o kadar yağışa aldırmadan bizleri bağrına basan yüzlerce Mahzememinli can gardaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu iş bitti artık. Çiftçinin fabrikaya sahip çıkması gerekiyor. Çünkü artık her geçen gün çiftçi ve fabrikamıza zarar veriyor ” ifadelerini kullandı.