Özhaseki: Gönül huzuruyla, vicdan huzuruyla ayrılıyorum, hakkınızı helal edin…

Özhaseki: Gönül huzuruyla, vicdan huzuruyla ayrılıyorum, hakkınızı helal edin…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, belediye başkanlığını bıraktığı günleri anımsatarak, “Bugün Avrupa’nın başkentleri ile yarışacak bir şehir bıraktık. Çok şükür her şeyi yaptık. Bugünde sizlerin huzurunda yüz akıyla bir kardeşiniz,  bir evladınız olarak, gönül huzuruyla, vicdan huzuruyla ayrılıyorum…” ifadelerini kullandı. AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, partisinin il kongresinde dikkat çeken açıklamalar yaptı. Belediye Başkanlığı yaptığı günlere atıfta bulunan Özhaseki, AK Parti’nin kuruluşunda ilk partiye katılan Belediye Başkanının kendisi olduğunu belirtti.

“ŞAHSIM ÖNEMLİ DEĞİL…”

Özhaseki, , “AK Parti’ye ilk katılan başkan bu fakir kardeşiniz.  İlk günde buradaydı bugün de Allah şükürler olsun burada ve Recep Tayyip Erdoğan gibi birinse yol arkadaşlığı yapıyoruz. Şahsım önemli değil, önemli olan sizlersiniz. Tüm seçimlerde Kayseri’de birinciyiz ve hem genel hem de yerel seçimleri birinci tamamladık” diye konuştu.

“AVRUPA’NIN BAŞKENTLERİ İLE YARIŞACAK BİR ŞEHİR BIRAKTIK”

Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini bıraktığı döneme yönelik de açıklamalar da bulunan Özhaseki, dün devraldığı şehir ile bıraktığı şehir arasında fark olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Bugün Avrupa’nın başkentleri ile yarışacak bir şehir bıraktık. Çok şükür. Her şeyi yaptık. Elimizden geldiğince gayret ettik. Bugün de sizlerin huzurunda yüz akıyla bir kardeşiniz, bir evladınız olarak, gönül huzuruyla vicdan huzuruyla ayrılıyorum, bana hakkınızı lütfen helal edin diyerek ayrıldım…” Özhaseki, konuşmasında Erciyes Kayak Merkezi başta olmak üzere döneminde yaptıkları projeleri de anlattı.