Özer'den, Gözbaşı'na tepki: İlla bir kıyas yapacaksa borcu kıyaslasın!

Kayserispor Başkanı Göbaşı'nın, sosyal medya paylaşımı tepkileri de beraberinde getirdi.

Özer'den, Gözbaşı'na tepki: İlla bir kıyas yapacaksa borcu kıyaslasın!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı’nın, sosyal medya paylaşımına tepki gösterdi. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, İstanbul’da evine etkili olan kar yağışı nedeniyle aracıyla ulaşamadığını ve bu nedenle 1,5 saat yürümek zorunda kaldığını paylaştı. 

GÖZBAŞI: KAYSERİMİZE DAHA FAZLA KAR YAĞAR VE YOLLARIN KAPANDIĞINI HİÇ HATIRLAMAM!

Bu konuda Kayseri’de daha fazla karın yağdığını ancak yolların kapanmadığını savunan Gözbaşı, “İstanbul'da ana arterler bile kar nedeniyle kapalı. Evime ulaşmak için gece 1,5 saat yürümek zorunda kaldım. Oysa Kayserimize daha fazla kar yağar ve yolların kapandığını hiç hatırlamam. Şehrime hizmet edenleri bir kez daha taktir ettim. Teşekkürler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç” ifadelerini kullandı.

'KİMSE KENDİNCE KAYSERİSPOR'U KENDİ SİYASETİNE ALET ETMESİN'

Gözbaşı’nın bu paylaşımına tepki gösteren CHP İl Başkanı Ümit Özer, “Kayseri ile İstanbul’u, kar yağışı üzeriden kıyaslamak nedir Allah aşkına! Kayserispor Başkanı illa bir kıyas yapacaksa alanında kıyaslama yapmalı. Mesela Kayserispor’un borcu neydi, ne oldu? Eski yönetim ile aralarındaki alacak-verecek mahkemesi ne oldu? Çekmecede bekletilen dosyalar vardı, onlara ne oldu? O yüzden sayın Başkana tavsiyemiz birileriyle kar üzerinden haberleşmeye, arası kötüyse bu yolla  arabuluculuğa, şirin mesaj vermeye hiç gerek yok! Kimse merak etmesin bütün bürokratik engellemelere rağmen tıkır tıkır çalışan, proje üreten, kendi imkanlarıyla sonuna kadar halkı için mücadele eden halkın belediyeleri işbaşında...ve de kimse kendince Kayserispor'u kendi siyasetine alet etmesin.