Deva Partisi Lideri Babacan'ın, bulunduğu otobüsü Kayseri'de kimler durdurdu?

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, bulunduğu otobüsü, Kayseri'de durduranlarla ilgili dikkat çeken ayrıntıyı OlayTürk TV'de 30 Dakika programında anlattı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Deva Partisi Lideri Babacan'ın, bulunduğu otobüsü Kayseri'de kimler durdurdu?

Olay Türk TV Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftci’nin sunduğu “30 Dakika” programına konuk olan Deva Partisi Kayseri İl Başkanı Metin Özkaya, partisinin Genel Başkanı Ali Babacan’ın,  Kayseri ziyaretlerinin ardından konuştu.

Parti otobüsü ile Babacan’ın vatandaşları selamladığı sırada Cumhuriyet Meydanı istikametinde kağıt toplayan gençlerin otobüsü durdurmaları ve sonrasında yaşadıklarını anlatan Deva Partisi Kayseri İl Başkanı Metin Özkaya, “Kağıt toplayıcı çocuklar serzenişte bulundu. Bir tanesinin mükemmel bir konuşması vardı. Efendim bu arkadaş herhalde üniversite mezunu dedim sessizce böyle. Başkan sen ne mezunusun deyince, ‘ben mühendisiyim’ dedi. Kağıt topluyor. Üstü başı kir içinde kağıt topluyor. Bu ülke artık üniversite mezunlarının iş bulamadığı, çöp topladığı bir döneme girdik. Zor günler geçiriyoruz gerçekten. Halk böyle zorluk çekerken bakıyoruz hükümete müteahhitlere dolar bazlı ödemelerde bir kısıtlama gelmiyor, saraylardan vazgeçilmiyor, helikopter uçaklardan vazgeçilmiyor. İsraftan vazgeçin israfla alakalı sorunlar var dediğimiz zamanda itibardan tasarruf olmaz gibi bir cümle ile çıkıyorlar. Sokaklardan pazarlardan çürük domates biberleri toplayan insanların itibarları yok mu. Bizim gerçekten vicdanımız acıyor. Milletin ne halde olduğunu duyanda yok. Sayın Cumhurbaşkanı sanki görmüyor.” diye konuştu.