OSB Başkanı Yalçın: Yahudiler ham madde vermezse koltuk yapamayız...

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın 20 Kasım tarihinde Olay Türk TV'de yayınlanan 'Sansürsüz' adlı programda Gazeteci Osman Çiftci ve Cem Atakan'ın sorularını yanıtladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
OSB Başkanı Yalçın: Yahudiler ham madde vermezse koltuk yapamayız...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

OSB Başkanı Mehmet Yalçın Sansürsüz adlı programda kendisine yöneltilen, "Sanayiciler olarak İsrail mallarını boykot etmeyi düşünüyorlar mı? Kola içmemekten bahsetmiyorum, sanayi üretimine dönük böyle bir boykot mümkün mü? İsrail’den alınan ham madde var mı? İşlendikten sonra İsrail’e satılan ürünler var mı?" soruları üzerine sünger üretiminde kullanılan ham maddede Yahudilere bağımlı olunduğunu dolayısıyla böyle bir boykotun mümkün olmayacağını dile getirdi.

Yalçın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Yanlış bilmiyorsam süngerimizin ham maddesi ‘TDI’ var. Sıvı bir likit bu ürün, tankerler içerisinde gelen bir madde. Dünyada 3 veya 4 yerde var dördü de Yahudi. Bu ham maddeyi almazsanız sünger üretemezsiniz, sünger üretemezseniz koltuk yapamayacaksınız, kanepe yapamayacaksınız, sandalye yapamayacaksınız. Ham maddeyi Türkiye’de üretmek isterseniz de bu dörtlü aralarına kimseyi almadıkları için 10, 15 milyon dolara mal olur. Yahudiler bu ham maddeyi ‘TDI’yı vermezler, yaptırmazlar. Sanayicimiz zarar görür. Barındırmıyorlar çünkü, başka kimseye yaptırmıyorlar."

OSB Başkanı Yalçın'dan düşündüren İsrail itirafı...