Olur mu olur!

Olur mu olur!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ligin 2.yarısına da mağlubiyet ile başlayan ve ligde -1 puanda yer alan Mavi-Siyahlılar, ligin 19.haftasında Cumartesi günü (yarın) saat 13:30'da Aydınspor ile karşılaşacak.

Ligin ilk yarısında başarılı olamayan ve ligde 17 maçta 15 mağlubiyet alan Mavi-Siyahlılar, Aydınspor karşısında ilk galibiyetini almaya çalışacak. İlk yarıda 6-1 mağlup olduğu rakibine sürpriz yaparak kötü gidişe dur demek isteyen Kayseri Erciyesspor’da genç oyuncular hırs küpü.

Hürriyet Yeniköy tesislerine çalışmalarını Mustafa Şimşek Özkeş yönetiminde tamamlayan Mavi-Siyahlılar, maç saatini beklemeye başladı.

Erciyesspor’da, kulübün yeniden kayyuma kalmasıyla birlikte nasıl bir yol izleyeceği de şu an için belirsizliğini koruyor.

Mavi-Siyahlıların tecrübeli çalıştırıcısı Mustafa Şimşek Özkeş, ligde amaçlarının galibiyet odaklı olmadığını vurgulayarak, Özkeş,”Kulübün durumu ortada. Antrenmanlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. Takım olarak ligde hem maddi, hem de manevi sıkıntılar yaşıyoruz. Bu nedenle Aydınspor karşısına gücümüzün yettiği kadarıyla çıkarak maçımızı oynayacağız” şeklinde açıklamalar yaptı.

Kayseri Erciyesspor, ilk yarıda 6-1 yenildiği Aydınspor’u 21 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’da rakibini Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Sahada ağırlayacak.

Haber: Ramazan Danacı