Odalar'dan Bakan'a ortak Kayseri dosyası! Peki içeriği ne?

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mehmet Büyüksimitci, OlayTürk TV'de katıldığı 'Ramazan Özel' programında Bakan'a verdikleri ortak dosya ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Odalar'dan Bakan'a ortak Kayseri dosyası! Peki içeriği ne?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, bir süre önce Kayseri'ye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Odası olarak fiyat ve tedarik sıkıntısı olan ürünler ve konteyner sıkıntısı ile ilgili ortak bir dosya verdiklerini açıkladı. Başkan Büyüksimitci, Problemlerin ve çözümlerinin yer aldığı bir dosya hazırlayarak Bakan Varank'a teslim edildiğini kaydetti.
Özellikle mobilya sektöründe yaşanan hammadde sıkıntısı ile ilgili sorunların Bakan Mustafa Varank'a aktarıldığını söyleyen Başkan Büyüksimitci; "Kayseri Ticaret Odası ve Kayseri Sanayi Odası olark ortak hazırladığımız dosyayı Bakan Mustafa Varank'a teslim ettik. Bakan'ımız da belirttiğimiz problemlerin farkında kendisi 'biliyoruz' dedi.  Özellikle mobilya sektöründe yaşanan sorunlar konusu bir kez daha anlatıldı" diye konuştu.