O parti adaylarını bu akşam açıklıyor!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Kayseri'de. Özdağ Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve ilçe belediye başkan adaylarının bu akşam açıklanacağını bildirdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

O parti adaylarını bu akşam açıklıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Kayseri'de. Özdağ, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve ilçe belediye başkan adaylarının bu akşam açıklanacağını bildirdi. Özdağ Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyareti esnasında yaptığı açıklama ile Kayseri adaylarının bugün akşam EKM'de saat 19.00'da başlayacak olan konferansta açıklayacaklarını bildirdi.

Özdağ, "Bugün akşam konferansta Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı ve ilçe adaylarımızın bir bölümünü açıklayacağız." dedi.

O parti adaylarını bu akşam açıklıyor!

Özdağ, 'yerel seçimlerde ittifak yapacak mısınız?' sorusuna verdiği yanıtta ise şu ifadeleri kullandı: "Bizim ittifak anlayışımız şu. Bizim listelerimizden girmek isteyen, bizim ve partimizin politikalarını kabul eden kişiler, partiler olursa görüşerek kapımız açık. Böyle bir başvuru oldu bize. Bu hafta içerisinde arkadaşlarımız görüşmeleri yürütecekler. Görüşmeler yürütüldü daha doğrusu, son adımı atacaklar. Son adım atıldıktan sonra kamuoyu ile paylaşacağız."