O isimler MHP listesinde yer almadı

Devlet Bahçeli'nin tek aday olarak girdiği Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nın ardından daha önce MHP MYK'sında yer alan bazı Kayserili isimler liste dışı kaldı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

O isimler MHP listesinde yer almadı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Devlet Bahçeli’nin tek aday olarak girdiği, 14. Olağan Büyük Kurultayı Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşti.

O isimler MHP listesinde yer almadı

"Ülkeye Sevda Ülküye Yemin", "Ülkümüz Ömür Boyu Candan Öte", "Ülke İçin Var Olduk Bir Ülküye Yar Olduk" temalarıyla gerçekleştirilen kongrede en çok merak edilen konulardan biri listede kimlerin yer alacağıydı. 13. Olağan Büyük Kurultay’da 6 Kayserili isimlerin listedeki alırken, dün yapılan ve Bahçeli’nin 11'inci kez MHP Genel Başkanı olarak seçildiği kongrede bu sayı ikiye düştü. 43 yeni isim yer alırken, 32 isim yerini korudu MYK’de MHP Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, tahmin edildiği gibi listedeki yerini korudu. Listede yerini koruyan bir diğer isim Ankara Onkoloji Hastanesi Başhekimi Prof Dr Fevzi Altuntaş oldu. Daha önce listede yer alarak MHP üst yönetiminde görev alan Cemal Çetin, Ahmet Savaş Çolak, İbrahim Ünal ve Metin Arı bu kez listede yer almadı.