O görüntüler yeniden gündem oldu: Kayserispor mu, evliliğiniz mi?

Kayserispor aşığı bir taraftarın gündüz kuşağında yayınlanan ve sunuculuğunu Esra Erol'un yaptığı programda verdiği cevap yeniden gündem oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

O görüntüler yeniden gündem oldu: Kayserispor mu, evliliğiniz mi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor dün evinde Trabzonspor’u ağırladı. Maçtan 2-1’lik bir mağlubiyetle ayrılan Kayserispor’da moraller bozuldu. 6 haftadır kazanamayan Kayserispor sosyal medyada gündem olurken akıllara yeniden o anlar geldi. 

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Esra Erol’un 2022 yılında yaşanan Kayserispor konusu yeniden gündem oldu. Boşanma aşamasında olan Kayserili Yasemin ve Yaşar çifti Esra Erol’a katıldı. Evliliklerinde yaşanılanların konuşulduğu programda konu Kayserispor’a geldi. 

Kayserispor maçı için Kayseri’ye dönmesi gerektiğini söyleyen Yaşar Bey, hem Esra Erol’u hem izleyicileri şaşkınlığa uğrattı. Kayserispor’un Trabzonspor ile karşılaşacağını ve maça gitmesi gerektiğini ifade eden Yaşar Bey, “Kayserispor benim için sevda” dedi. 

Şaşkınlığını gizleyemeyen Esra Erol ise “Hayatınızın dönüm noktasındasınız bir boşanma yaşayacaksınız ve diyorsunuz ki ‘maç benim için çok önemli’. Bu maç için boşanmayı birkaç gün erteler misiniz?” sorusunu yöneltti. Bunun üzerine Yaşar Bey, “Evet pazartesiye kalsın” dedi. 

İzleyiciler Yaşar Bey’in şaka yaptığını düşünürken, Erol o can alıcı soruyu yöneltti; “Kayserispor mu, evliliğiniz mi?”. Soruya Yaşar Bey’in yanıtı ise “Kayserispor” oldu. 
Kimi Kayserispor sevdalıları Yaşar Bey’i alkışlarken kimi bu kadar fanatikliğin doğru bir şey olmadığını savundu. Stüdyoda yaşanan o anlar Kayserispor-Trabzonspor maçı ile birlikte yeniden tartışma konusu oldu.