Özhaseki Kayseri'de açıkladı: Bu ay çıkmazsa öbür ay, çıkmadı diğer ay çıkar!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, gece gündüz demeden adeta deli gibi çalıştıklarını söyledi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Özhaseki Kayseri'de açıkladı: Bu ay çıkmazsa öbür ay, çıkmadı diğer ay çıkar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Erciyes Dağı Tekir Yaylası ve Çevresi Karbon Yutak Alan Ağaçlandırması Töreninde konuştu. Özhaseki, gece güngüz adeta deli gibi çalıştıklarını ifade ederek, 'Biz mevsimlik insanlar değiliz. Söz verip de kaybılanlardan değiliz' dedi.

Özhaseki Kayseri'de açıkladı: Bu ay çıkmazsa öbür ay, çıkmadı diğer ay çıkar!

Sözümüzün arkasındayız

'Şehirlerin ayağa kaldırılması için büyük mücadele veriyoruz' diyen Bakan Özhaseki, her ay 15-20 bin evleri depremzedelere teslim etmeye devam edeceklerini söyledi. Özhaseki, 'Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yaraları sarmak için çalışıyoruz. Şu an 1240 yerde şantiyrmiz var. Gece gündüz demeden adeta deli gibi çalışıyoruz. 4333 tane köyde, köy evleri yapıyoruz. Şu ana kadar 76 bin kadar konut teslim ettik. Binlercesinin de çalışmaları devam ediyor. Depremzedelere her ay konutları teslim edeceğiz. Bazen evleri çıkmayınca hüzünlenenler oluyor. Biz diyoruz ki, Sayın Cumhurbaşkanımız söz verdi. Bizler de o sözün arkasınadayız. Bu ay çıkmazsa diğer ay, çıkmadı diğer ay çıkar. Biz mevsimlik insanlar değiliz. Söz verip de kaybolanlardan değiliz. Milletimizi seviyoruz. İnsanlarımıza karşı sorumluluğumuz var. Gece gündüz uğraşıyoruz' diye konuştu.