Milli Eğitim'den 'lamba' açıklaması: Eğitim camiasını derinden üzmüştür!

Kayseri'nin Sarız ilçesine bağlı Yeşilkent Mahallesi'nde okulda elektrik olmadığı için dışarıdan ışıklandırma yapılarak oy sayımı yapıldığına yönelik tabloya Milli Eğitim Müdürlüğünden açıklama geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Milli Eğitim'den 'lamba' açıklaması: Eğitim camiasını derinden üzmüştür!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Sarız ilçesine bağlı Yeşilkent Mahallesi'nde okulda elektrik olmadığı için dışarıdan ışıklandırma yapılarak oy sayımı yapıldığını ifade eden CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, bu durumu gündeme taşımıştı. Yeşilkent ilköğretim okulunda sınıflarda elektrik olmadığı ve seyyar lamba ile eğitim yapıldığı da ifade eden Genç, '21’inci yüzyılda lambalar yanmıyor, seyyarla okulda eğitim sürüyor ve seçim çalışmaları yapılıyor. Ben iktidar yetkililerine buradan sesleniyorum; bu Türkiye’mize, Kayseri’mize yakışıyor mu' ifadelerini kullanmıştı.

Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya üzerinden yanıt verdi

Genç'in bu açıklamalarına Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğünden açıklama geldi. Açıklamada 'Paylaşım eğitim camiasını derinden üzmüştür' denildi. 

Milli Eğitim'den 'lamba' açıklaması: Eğitim camiasını derinden üzmüştür!

Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü'nden, Milletvekili Genç'e verilen yanıtta şu ifadeler kullanıldı: Akıllı tahtasından bilgisayarlarına kadar her türlü imkanı bulunan okulumuz için Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'in Sarız Yeşilkent İlköğretim Okulunda 'elektrik yok seyyar lamba ile eğitim yapılıyor' paylaşımı eğitim camiasını derinden üzmüştür.