Milletvekili Ataş'tan dikkat çeken tepki: Hani Kayseri için sık sık bir araya gelecektik, 2 yıl geçti!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Ankara'da ilki yapılan anca bir daha ses soluğun çıkmadığı o toplantıyı yıl dönümünde hatırlattı... Ataş, 'Bir araya gelmedikçe, Kayseri kaybediyor' isyanı ile de dikkat çekti.

Milletvekili Ataş'tan dikkat çeken tepki: Hani Kayseri için sık sık bir araya gelecektik, 2 yıl geçti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri’nin sorunlarının çözümü için el birliği yapılmasına dikkat çekerek, iki yıl önce Ankara’da gerçekleştirilen ve sık sık bir araya gelme sözü verilen toplantıyı hatırlatarak, “Kayseri’yi ileriye taşıma adına yaptığımız toplantının üzerinden 2 yıl geçmiş. Toplantıda aldığımız karar üzerine sık sık bir araya gelecektik, ama olmadı. O tarihten itibaren bir daha bir araya gelemedik. Bizler bir araya gelemedikçe kaybeden Kayseri olacak, hemşerilerimiz olacak!” ifadelerini kullandı. 
NE OLMUŞTU?
2019 yılı Mayıs ayı başında Ankara’da Kayseri buluşması gerçekleştirildi. Oda Başkanlarının ev sahipliğinde Milletvekilleri siyasi parti ayrımı gözetmeksizin Kayseri için bir araya geldi. Toplantıda kentin sorunlarının çözümü için iş birliği yapma mesajları verildi. Peki, o toplantı sonrasında ne oldu? Söylenenler lafta mı kaldı? O toplantı sonrası Kayseri için iş birliği kararı alındı ve ikincisinin o yılın Ramazan ayı sonrasında yapılacağı ifade edildi.  Tarafların ikinci kez bir araya gelip, yol haritasını netleştirilecekleri ve şehrin sorunlarının çözümü için görev dağılımı yapılacağı ifade edilmişti.
İKİNCİ TOPLANTININ EV SAHİBİ OSB BAŞKANI NURSAÇAN OLACAKTI!
2019 yılının Ramazan ayı sonrasında toplantının ev sahipliğini Organize Sanayi Bölgesi (OSB)  Başkanı Tahir Nursaçan’ın yapacağı ifade edildi. Hatta o toplantıda görevlendirme yapılacağı ve herkes aldığı görevin ardından o alanda çalışma yaparak, Kayseri için iş peşinde koşacaktı. Özellikle Ankara’da, Kayseri için güç birliği yapılacak ve kentin çözüm bekleyen sorunları, yıllardır beklenen yatırımların hayata geçirilmesi, teşviklerin sağlanması, hızlı tren, milli savunma sanayi yatırımlarının hayata geçirilmesi gibi konularda mücadele edilecekti. Ancak aradan zamana rağmen bu konuda henüz bir adım atılmadı.
ATAŞ: BİZLER BİR ARAYA GELEMEDİKÇE KAYBEDEN KAYSERİ OLACAK, HEMŞERİLERİMİZ OLACAK!
 İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da, 2 Mayıs 2019’da Ankara’da gerçekleştirilen o toplantının üzerinden iki yıl geçtiğini ifade ederek, “Toplantıda aldığımız karar üzerine sık sık bir araya gelecektik, ama olmadı. O tarihten itibaren bir daha bir araya gelemedik. Bizler bir araya gelemedikçe kaybeden Kayseri olacak, hemşerilerimiz olacak!” dedi. 

Şimdi Görev Zamanı!

Haberin detayları için TIKLAYIN