'MHP ile rekorlar kıracağız'

'MHP ile rekorlar kıracağız'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,  Zeytin Dalı Harekatının milli birlik meselesi olduğunu belirtti. Partisinin Melikgazi İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan Bakan Özhaseki, MHP ile ittifakları konusunda da dikkat çeken açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Önümüzde belediye seçimleri var. Kayseri olarak bize rekor kırmak yakışır, kıracağız inşallah. Arkasından genel seçimler geliyor. Orada da özellikle MHP ile hareket ederek yeni rekorlar kıracağız. . Kol kola girdik. Ufak tefeğe bakmayacağız” dedi. Özhaseki’nin açıklamasında ittifakı genel seçimlere yönelik ifade etmesi “Yerel de ittifak yapılmayacak mı?” yorumlarını da beraberinde getirdi.

 Ak Parti Melikgazi İlçe Danışma Meclisi toplantısı Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı.

Toplantıya, Çevre Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Milletvekilleri; Taner Yıldız, İsmail Tamer, Hülya Nergis, belediye başkanları ve partililer katıldı.

Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke yaptığı konuşmada “CHP’ye bu koltukları bıraktığımız takdirde 15 yıllık emeklerimizi hibe olur” dedi.

“Makamında oturup  sadece bizi ziyarete gelenleri karşılayan bir başkan olmayacağım” diyen Ülke,  “81 mahallemizin tamamında ziyaret ettik. Çocuklarımızın uyumadan beklediği günler oldu” diye konuştu. Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ise, yeni bir heyecanla ve yeni teşkilatlarla yola çıktıklarını söyledi.

Özden, “ 16 ilçe kongresini tamamladık. Gençlik kollarının genel kongrelerini tamamladık. Teşkilatlarımız yeniledik. Yeni bir heyecan ve kanla yola çıktık. İl kongresini yaparak bu çalışmayı tamamlayacağız. Ak Parti’yi 2018 seçimlerine en hazır hale getireceğiz. Bu hepimizin görevidir. Ak Parti’yi en yükseğe taşıyacağız. Böyle gençlerin gelmesiyle partimizin geleceğini de garanti altına almış oluyoruz” diye konuştu.

 AK Parti Milletvekili Hülya Nergis de Ak Parti’nin güçlü ve büyük bir aile olduğunu dile getirdi.

 “3 YIL İÇİNDE ANKARA’YA YOLCULUĞUMUZ BAŞLAYACAK”

Milletvekili İsmail Tamer de “Kayseri’de yatırımlarımız devam ediyor” diyerek, şöyle konuştu:  “Yüksek hızlı tren bu yıl içerisinde Haziran ayında temeli atacağız. 3 yıl içinde Ankara’ya yolculuğumuz başlayacak. Havaalanının genişletilmesi için 250 bin metrekarelik arsayı askeriyeden aldık. İkinci bir terminalin yapılması bu yıl içerisinde projesi hazırlanıyor. Özellikle lojistik köyümüz devam ediyor. Buradaki eksiklikleri de gidereceğiz. Ayrıca İncesu’ya OSB’ye yeni bir istasyon yapacağız. Oraya da lojistik köy kurmuş olacağız. Banliyö hattı ile ilgili Nisan Yeşilhisar Kayseri-Yeşilhisar Sarıoğlan’a kadar gidecek.”

Ak Parti Milletvekili Taner Yıldız ise konuşmasında CHP’yi eleştirerek, “Ana muhalefet partisinin bu ülkenin yönetimine katkı koyma ihtimali kalmamıştır. Ak Parti biraz arıza yapsa da CHP var yönetir diyeceğimiz bir parti değil” dedi.

 “FETÖ, KANSER URU GİBİ HER ŞEYE SARMIŞ”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de konuşmasında terörle mücadeleye değindi. Özhaseki,

“PKK meselesi devam ediyor. Çukurlar kazıp bağımsızlık ilan etmeye çalıştılar. Şimdi de Suriye’de yapmak istediler. Terör devleti kuracaklardı. O eştikleri çukurlar o katilleri gömdük. Çok az kaldı. Bunlar bitecek. Şimdi yaraları sarıyoruz. Orada bakın görün oy patlaması olacak. Oraya dostça vardık. Elimizi uzattık. Devletin şefkatli kanatlarını gösterdik. FETÖ, kanser uru gibi her şeye sarmış. Onu temizledik attık. DEAŞ ile mücadelemiz devam ediyor. Oradaki oyunları bozma adına oradayız. Biz ölelim oradaki masum çocuklar ölmesin refleksi gösteren başka devlet yok.  Dışarıda operasyon yapan bir millet, darbe yapılmaya çalışılan bir millet ekonomi noktasında büyüyor. İşlerde iyi gidiyor. Elbette rakiplerimiz olacak. Yolumuza taş koyanlar olacak. Ama şu gelinen noktada Türkiye’ye ihanet ettikleri yüzlerce insanın canına kıyacakları örgüt oldukları ortaya çıktı. Bunların dışarıya hizmet etikleri ortaya çıktı. Bundan sonra bunlara destek çıkmak ihanettir” dedi.

“BU BİR MİLLİ MESELE”

Afrin operasyonunu eleştiren CHP’lileri anlamakta zorluk çektiklerini dile getiren Özhaseki, sucuk dağıtmaya devam edeceklerini söyledi.

Özhaseki şunları söyledi: “FETÖ denen köpek tiyatro buradaki sözcüsü de tiyatro diyor. Bir bantla iş başına gelince elbette borcunu da böyle ödeyecektir. Zaman ve Samanyolu kapanırken sizi de askere gibi kapısının önünde tutarlar. Afrin operasyonunda CHP’liler eleştiriyorsa anlamıyoruz. Allah sizi ıslah etsin. Bize muhalefet edin. Bunlardan gördüğüm iftiraları hiç kimseden görmedim. Yakından sucukta yemeye devam edeceğiz. Kafalarına vurmaya da devam edeceğiz. Milli bir meselesidir. Burada muhalefet olmaz. Onlar böyle yaptıkça millette gerekeni yapıyorlar. Evlere girince ayakkabılarınızı çıkarın diye bildiriler yayınlanıyor. Bu kafayla giderseniz daha çok giderseniz. Siz bu milleti halen anlayamadınız.”

MHP İLE KOL KOLA GİRDİK REKOR KIRACAĞIZ”

Zeytin Dalı Harekatının milli birlik meselesi olduğunu vurgulayan Bakan Özhaseki, konuşmasında  MHP ile kol kola girdiklerini ve seçimlerde rekorlar kıracaklarını savundu.

Özhaseki, “Önümüzde belediye seçimleri var. Kayseri olarak bize rekor kırmak yakışır, kıracağız inşallah. Arkasından genel seçimler geliyor. Orada da özellikle MHP ile hareket ederek yeni rekorlar kıracağız. Devlet Bey’e burada teşekkür etmek lazım. Meselenin basit bir parti meselesi olmadığını, iktidar, muhalefet meselesi olmadığını, Türkiye’nin varlık yokluk meselesiyle karşı karşıya olduğunu çok iyi bildiği için Allah için dimdik kaldı. Onu da içerden parçalamaya çalıştılar, parçalayamadılar. Kol kola girdik. Ufak tefeğe bakmayacağız. Hedefe doğru devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Haber: Emre POLAT