MHP'den 'Provokasyona gelmeyin' uyarısı

MHP'den 'Provokasyona gelmeyin' uyarısı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TERÖR saldırısı sonrasında Kayseri’ye gelen ve Erciyes Üniversitesi’ndeki yaralı askerleri ziyaret eden MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, provokasyon uyarısı yaptı. “Türk Milletini kimse diz çöktüremeyecektir.” diyen Ahrazoğlu, “2016 yılında birçok şehirde bombalar patladı. İstanbul, Ankara, Diyarbakır’da, Gaziantep’te bugünde Kayseri’de, 20’nin üzerinde bombalar patladı. Kayseri olarak sizden de bir ricamız var. Burada bir takım tahriklere, provokasyonlara gelmeden, metanetimizi koruyarak, birlik beraberliğimizi pekiştirmeliyiz.” dedi.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, 25’inci dönem Kayseri Milletvekilleri; Hasan Ali Kilci ve Süleyman Korkmaz, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Aytaç Gezici ile partililer terör saldırısı sonrasında yaralanan askerleri tedavi gördükleri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi’nde ziyaret etti.

Yaralılara geçmiş olsun dileklerini ileten MHP’liler, daha sonra hain saldırıyı lanetledi. Ziyaret sonrasında açıklama yapan MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, tedavi gören yaralıları ziyaret ettiklerini belirterek, Kayseri’de elim bir olayın yaşandığını ifade etti.

“2016 YILINDA 20’NİN ÜZERİNDE BOMBALAR PATLADI”

Ahrazoğlu, “Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Yakınlarına, Milletimize baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Kayseri Erciyes Üniversitesi Hastanesi’nde yaralılarımızı ziyaret ettik. Çoğu yaralımızın durumu iyi, bir yaralımızın durumunun kritik olduğu belirtildi. İnşallah iyiye gider. 2016 yılında birçok şehirde bombalar patladı. İstanbul, Ankara, Diyarbakır’da,  Gaziantep’te bugünde Kayseri’de, 20’nin üzerinde bombalar patladı. Kayseri’de ilk defa böyle bir olayla karşı karşıya geldik. Terör kimden gelirse gelsin, hangi örgütten olursa olsun lanetliyoruz, kınıyoruz.” şeklinde konuştu.

“PROVOKASYONLARA GELMEDEN, METANETİMİZİ, KARDEŞLİĞİMİZİ KORUMALIYIZ”

Açıklamasında, “Biz Ülkücüler, Milliyetçiler olarak bunların üstesinden gelmeyi biliyoruz.” diyen Ahrazoğlu, “Devletimiz güçlü. Kimse Türk Milleti’ne diz çöktüremeyeceğini bilsin.” dedi. Ahrazoğlu, şunları söyledi: “Buradan tüm Kayseri’ye, milletimize geçmiş olsun ve baş sağlığı dileklerimizi iletiyor, yaralılarımız için de aynı zamanda acil şifalar diliyoruz. Kayseri olarak sizden de bir ricamız var. Burada bir takım tahriklere, provokasyonlara gelmeden, metanetimizi koruyarak, birlik beraberliğimizi pekiştirerek, bin yıllık kardeşliğimizi bozmadan bu ülkenin sahipleri, asıl sahipleri olarak biz gereğinin yapılacağını biliyoruz. Devletimiz güçlüdür. Bir daha söylüyorum, Türk Milletini kimse diz çöktüremeyecektir. Bunu da buradan herkese ilan ediyoruz.”

Haber: Cafer ZENGİN