MHP'de kurultay heyecanı!

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 14. Olağan Büyük Kurultayı bugün yapılacak. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan kurultay kareleri. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

MHP'de kurultay heyecanı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP), 14’üncü Olağan Büyük Kurultayı, “Ülkeye Sevda Ülküye Yemin”, “Ülkümüz Ömür Boyu Candan Öte”, “Ülke için Var Olduk Bir Ülküye Yar Olduk” temalarıyla bugün Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

MHP'de kurultay heyecanı! Ersoy'dan ilk kare…

İlçe kongrelerini 27 Eylül'de, il kongrelerini ise 18 Kasım'da tamamlayan MHP, kurultayda Genel Başkan ile 75 üyeden oluşan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve 9 üyeden oluşan Merkez Disiplin Kurulunu (MDK) seçecek. Kurultayın ardından MYK içinden 15 üyenin yer aldığı Başkanlık Divanı oluşturulacak. Kurultayda ayrıca 25 yedek MYK ve 5 yedek MDK üyesi de seçilecek. Kurultay kapsamında MHP Lideri Devlet Bahçeli, 11. kez genel başkanlığa aday gösterilmiş olacak.

MHP'de kurultay heyecanı! Ersoy'dan ilk kare…

Diğer yandan kurultaydan ilk fotoğraf karesi geldi. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, İstanbul Milletvekilimiz Mehmet Bülent Karataş ile karesini paylaştı. Ersoy, fotoğraf karesinin üzerine “Toyumuzdan” notunu düştü. 

 

 

 Listede Kayseri'den isimlerin yer alıp almayacağı ise merakla bekleniyor.