MHP'de 'Ferdi Tayfur' seferberliği

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tartan pist üzerindeki yürüyüşü Ferdi Tayfur şarkısı eşliğinde paylaşılınca, MHP'lilerin sosyal medya hesapları Ferdi Tayfur şakılarıyla doldu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

MHP'de 'Ferdi Tayfur' seferberliği
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

‘Çeşme’, ‘Merak etme sen’, ‘Sende mi Leyla’, ‘Huzurum Kalmadı’, ‘Sabahçı Kahvesi’ ve daha nice şarkısıyla milyonların sevgilisi olan arabesk müziğin önemli isimlerinden Ferdi Tayfur, bu kez MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin paylaşımıyla Türkiye’de zirveye oturdu. İyi bir Ferdi Tayfur hayranı olduğu bilinen MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin önceki gün tartan pistte yaptığı yürüyüş Ferdi Tayfur’un ‘Söyleten Sensin’ şarkısı ile sosyal medyada paylaşılınca bazı çevreler, şarkının birilerine mesaj olduğu yorumunu yapsa da MHP’lilerin art arta paylaştığı görüntü Türkiye’de gündem oldu. 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili Baki Özdemir, MHP genel merkezinin görüntülerini tekrar paylaşırken; MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da görüntüleri ‘Hareketin Lideri Devlet Bahçeli..! ifadeleriyle paylaştı. MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen Bengü Türk TV’nin paylaşımını paylaştı.