Mesaj savaşları ve Kayserispor

Mesaj savaşları ve Kayserispor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MESAJ SAVAŞLARI VE KAYSERİSPOR
Bundan böyle muhtemeldir ki köşelerde ve gazete manşetlerinde seçimlerle ilgili değerlendirmeler okuyacaksınız. Bu nedenle belki sıkılacaksınız, belki “yeter artık” diyeceksiniz ama maalesef yaşananları sizlerle paylaşmak bizlerin de görevi. Paylaştığımız konuları belki, “zaten biliyorduk” diye karşılayacaksınız belki de “demek öyle” diyerek okuyacaksınız.
Ama seçimler olana kadar partilerden adaylardan sık sık bahsedeceğiz.
İşte böyle bir süreçteyiz.
Sadece partiler arası rekabetin değil, partililer arası rekabetin de en üst seviyelerde yaşandığı bir süreç. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’nde ki iç çekişmelere alışıktık. O’nlar kendi aralarında yaşadıkları rekabeti her platformda dile getirirlerdi. Son örneğini sayın Kılıçdaroğlu ve sayın İnce arasında gördük. Adaylık sürecinde her iki ismin destekçileri çok sert tartışmalar yaşadılar. Birbirlerini eleştiren açıklamalar yaptılar. Özellikle sosyal medya üzerinden. Hatta bazı partililer disipline bile sevkedildi.
Ancak; bu gün Ak Parti’de parti içi çekişmenin bir başka versiyonu sahneleniyor. Ak Parti’nin ve partililerin alışık olmadığı şekilde. Ak Parti’de liderlik tartşmaları olmadığı için, bu konu pek gündeme gelmiyor ama adaytlıklar konusunda yaşanan kırgınlıklar, bu kırgınlıkları ifade eden açıklamalar birbiri ardına yapılıyor.
“Kim bunlar?” diye sormayacaksınız bile.
Tahmin ettiğinizi biliyorum.
Bu isimlerden biri yeniden aday gösterilmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik. Diğer isim ise o’nun yerine aday gösterilen Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkkılıç. Yaptıkları açıklamalar, yaptıkları ziyaretler ve bu ziyaretlerde kullandıkları cümleler hep mesaj içerikli.
Tabi bazı çevreler bu mesajları bildiklerinden biraz argo olacak ama “daha da gazlayarak” iki ismin arasını açmaya çalışorlar. Lakin görünen o ki zaten iki isim “birbirinin izine kurşun sıkar” duruma gelmiş.
Son örneği önceki gün yaşandı. Oto Sanatkarlar Odası’nda gerçekleştirilen bir etkinlikte başkan Çelik, “Bu işler gezmekle olmaz. Proje üretmek gerek, projeleri takip etmek gerek” dedi. Peki son günlerde en çok kim geziyor? Sayın Çelik’in yerine aday olan başkan Büyükkılıç.
Bu örnekleri çoğaltmak mümkün…
“El sıkmakla gönül belediyeciliği olmaz…” cümleleride bu süreçte sarfedilen cümleler.
Her iki ismin ekibi de bu süreçte farklı bir çalışma sergiliyorlar. Eğer Başkan Büyükkılıç bir yere gitmişse, Başkan Çelik ve ekibi de başka bir yerdekarşımıza çıkıyor.
Dedik ya adeta mesaj savaşları yaşanıyor.
Ak Parti’nin çok alışık olmadığı bir durum.
Bakalım bu savaşları kim sonlandıracak?

HİKMET HOCA İYİ OLUR.

Hikmet Karaman Türkiye liglerinin en beğendiğim hocalarındandır. Kayserispor ile daha öncede çalıştı. Heyecanlıdır, bilgilidir, tez canlıdır… Kayserispor’da bu özelliklerinin ne kadarını ortaya koyar bilemem ama başarıları ve başarısızlıkları vardır.
Mevcut kadroya yeni bir heyecan verecek, bu kadroyu yeniden ayağa kaldıracak teknik adam Hikmet Karaman olabilir. Bunu zaman gösterecek ama hepimizin beklentisi takımın bir an önce kendine gelmesi. Umarım beklediğimiz başarıyı sağlarız.
Hikmet Hoca iyi oldu…