Mansur Yavaş'tan Develi açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan CHP Develi Belediye Başkan Adayı Faruk Kürkçü'ye destek mesajı geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Mansur Yavaş'tan Develi açıklaması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Adayların birbirleri için destek mesajları sürüyor. Bu çerçeve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan bu kez de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Develi Belediye Başkan Adayı Faruk Kürkçü’ye destek mesajı geldi. Videolu mesaj gönderen Başkan Yavaş, “Ankara’dan Develi’ye selam ve saygılarımı sunuyorum. İnşallah Faruk Başkanım seçildiğinde bende kendisine Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Develi’de gerçekleştirmek istedikleri vaatlerine destekte bulunacağım. Hayırlı Ramazanlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi. 

Diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Ekrem İmamoğlu’ndan Sarız Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Eroğlu’na, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan ve Adayı Mansur Yavaş ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Zeydan Karalar’dan Pınarbaşı’na geçtiğimiz günlerde destek gelmişti. 

Yavaş Pınarbaşı için yayımladığı mesajında, "'Ankara'dan Pınarbaşı'na selam ve sevgilerimi sunuyorum. Inşallah Deniz Başkan'ım seçildiğinde kendisine Pınarbaşı'nda gerçekleştirmek istediği projelerinde destek olacağız. Bu vesileyle de tekrar selam ve sevgilerimi sunuyorum. Allah'a emanet olun’ demişti.
 

Mansur Yavaş'tan Develi açıklaması!