'LİDERİMİZE SADAKAT İLKESİNDE KONGRELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK'

'LİDERİMİZE SADAKAT İLKESİNDE KONGRELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) hafta sonu ilçe kongreleri tamamlandı. Tek adaylı yapılan kongrelerde mevcut Başkanlar güven tazeledi. MHP İl Başkanı Serkan Tok, kongrelerin tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı Olarak Milletvekillerimiz ve MYK Üyelerimiz ile 16 ilçe kongresini birlik, beraberlik ve kıymetli büyüğümüz Genel Başkanımıza sadakat ilkesinde gerçekleştirdik. Kongrelere Katılan tüm delege ve haziruna teşekkür ederim. İstiklal için birlik istikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak” ifadelerini kullandı.

ERSOY: LİDERİMİZİN EMRİYLE KONGRELERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

MHP Milletvekili Baki Ersoy ise, “Kayseri ilçe kongrelerimiz tek yürek tek liste, liderimizin emriyle, İl Beyimiz Serkan Tok'un öncülüğünde gerçekleşmiştir. Hayırlı uğurlu olsun... Teşkilatımıza, Kayseri’mize ve Türk milletine hayırlar getirmesini temenni ederim. İlçe başkanlarımızı tebrik eder, bu kutlu görevde kolaylıklar dilerim.” dedi. Diğer yandan ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından gözler il kongresine çevrildi. İl Kongresinde de mevcut Başkan Serkan Tok’un tek aday olacağı açıklandı.

GÜVEN TAZELEYEN İLÇE BAŞKANLAR KİMLER?

Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan, Melikgazi İlçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, Talas İlçe Başkanı Mehmet Akbulut, Yeşilhisar İlçe Başkanı Yahya Sümer, Bünyan İlçe Başkanı Tevfik Düzen,Yahyalı İlçe Başkanı Nebi Akkuş, Sarız İlçe Başkanı Hayrullah Kökoğlu, İncesu İlçe Başkanı Mehmet Örs, Sarıoğlan İlçe Başkanı Mehmet Ardıç, Hacılar İlçe Başkanı Mustafa Baloğlu, Felahiye İlçe Başkanı Tufan Biçici, Tomarza İlçe Başkanı Halil İbrahim Özcan, Özvatan İlçe Başkanı Mehmet Apal, Akkışla İlçe Başkanı Mustafa Görgün, Develi İlçe Başkanı Yunus Özer ve Pınarbaşı İlçe Başkanı Kadir Akbaş.