Korkutan yol!

Korkutan yol!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili esnaf Fatih Bayram, Anbar mezarlığı önünden Organize Sanayiye doğru ulaşım sağlayan yolun tehlikeye davetiye çıkardığını belirterek, bu konuda yetkilileri göreve davet etti. Bayram, yolda sık trafik kazalarının meydana geldiğini belirtti.

Anbar bölgesi ile Organize arasındaki yolun işlek yollardan biri olduğunu belirten Fatih Bayram,  kontrolsüz kavşaktan dolayı  yolda her hafta kazaların meydana geldiğini söyledi.

Güvenlik önlemlerinin alınması için belediye yetkililerine ve UKOME’ye bu yolda oluşan kazaların fotoğraflarıyla birlikte dilekçe yazdığını ve konuyu anlattığını dile getiren Bayram, ancak herhangi bir çalışmanın şu ana kadar yapılmadığına dikkat çekti. Bayram, “Teknoloji çağında olduğumuz için belediye yetkililerine mail attım. Daha öncede başka bir yer için böyle bir girişimde bulunduğumda ancak 11 ay sonra sonuç alabilmiştik. Umarım yine 11 ay beklemeyiz. Bu yolda günde yaklaşık 4-5 bin araç geçiyor. En azından bir tümsek yapılabilir. İlla ki birkaç kişinin ölmesini beklemeye gerek yok. Ben de her gün bu yolu kullanan birisi olarak ölümlü kazalar olacak diye hem tedirgin oluyorum hem de vicdanen rahatsız oluyorum. İnşallah bu tür bir olay olmadan gerekli makamlar gerekli önlemleri alır” dedi.

Haber: Cafer ZENGİN