Köpeğe ulumayı öğreten Kayserili sosyal medyada viral oldu

Kayserili vatandaşın Rıfkı adlı köpeğine ulumayı öğrettiği video, sosyal medyada hızla yayılarak büyük ilgi gördü. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Köpeğe ulumayı öğreten Kayserili sosyal medyada viral oldu

Kayserili vatandaşın Rıfkı adlı köpeğine ulumayı öğrettiği video sosyal medyada viral oldu. Halk arasında süs köpeği olarak bilinen dünyanın en küçük köpek cinsleri arasında yer alan "Chihuahua" cinsi köpeğe ulumayı öğreten Kayserili vatandaşın videosu yoğun ilgi gördü.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki "Kangal Köpekleri" adlı grup sayfasında "Kayserili Hakan’dan köpeğe uluma dersleri"  adlı bir video paylaştı. Takipçilerinin kısa sürede ilgisini çeken videoya çok sayıda yorum, beğeni ve paylaşım geldi.  Paylaşımda Kayserili vatandaş Rıfkı adlı köpeğine "Daha derinde benim gibi uzun çekecen Rıfkı", "Bana bak uzun çek benim gibi" talimatlar verdiği ve köpeği Rıfkı'nın talimatları uyguladığı görüldü.

Kayserili vatandaşın, köpeği Rıfkı'ya ulumayı öğretmek için verdiği talimatlar ve köpeğin bu talimatları uygulaması takipçiler tarafından ilgiyle takip edildi. Videoya gelen yoğun ilgi üzerine çeşitli yorumlar yapıldı. Bazı yorumlarda Kayserili vatandaşın hayvan sevgisi ve eğitim anlayışı takdir edilirken, bazıları ise şaşkınlık ve hayranlık ifadeleri içerdi işte o yorumlardan bazıları şu ise şekilde; "Kayserili olursa köpeği bile kurt gibi ulutur", "Hayvan sevgisi başka her insanda olmaz sahibini çok seviyo bu hayvan tebrikler hakan yalnız", "Eğitim şart. helâl olsun öğreten ve öğrenene", "Onu kurt yapsan kaç yazar el kadar yahuu", "Nasıl alıştırdın dayı helal olsun sana"

Takipcilerden gelen ilgi üzerine sayfada ikinci bir video daha paylaşıldı. İkinci videoda ise Kayserli vatandaş köpeği Rıfkı'dan uluyarak selam vermesini istedi.