Koç'tan ayrılık sinyali!

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç'tan ayrılık sinyali. Koç yaptığı açıklamada: 'Kayserispor'da hizmet etmek, burada mesai harcamak zor çünkü hak etmediğiniz birçok şey ile karşılaşıyorsunuz bu anlamda da umarım biz tahtayı bir an önce açarız ve ben de artık görevimi layıkıyla tamamlamış ve son vermiş olurum.' ifadelerine yer verdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Koç'tan ayrılık sinyali!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç'tan ayrılık sinyali. Koç dün akşam telefon bağlantısı ile katıldığı KentTürk TV canlı yayınında yaptığı açıklamada: 'Kayserispor’da hizmet etmek, burada mesai harcamak zor çünkü hak etmediğiniz birçok şey ile karşılaşıyorsunuz bu anlamda da umarım biz tahtayı bir an önce açarız ve ben de artık görevimi layıkıyla tamamlamış ve son vermiş olurum.' ifadelerine yer verdi. 

Koç: "1 yıllık yöneticilik dönemimiz birkaç ay içinde sona erecek yeniden hem tüzük kurultayı hem genel kurul çalışmaları mutlaka yapılacaktır çünkü anonim şirketine döndüğü için bu işler yapılmak zorunda kalınıyor. Kayserispor Anonim Şirketi olduğu için mecbur kurultaya gidecek. Ali Başkanımız kafasında bir tarih belirlemiştir. Bütün kararları ben almıyorum yönetim kurulu alıyor. Ali başkanımızın söylediği Anonim Şirketi olduğumuz için bir kurultay yapılmak zorunda. Federasyon tescil etti ve Kayserispor Anonim Şirketi oldu artık bununla ilgili yapılması gereken bazı şeyler var anladığım kadarıyla o süreçleri zaten yürütüyorlar yazılımı falan tamamladılar bu kurultayın belli bir tarihe kadar yapılması gerekiyor. Kayserispor’da hizmet etmek, burada mesai harcamak zor çünkü hak etmediğiniz birçok şey ile karşılaşıyorsunuz bu anlamda da umarım biz tahtayı bir an önce açarız ve ben de artık görevimi layıkıyla tamamlamış ve son vermiş olurum çünkü Kayserispor’da gerçekten görev yapmak her açıdan çok zor bunu geçmiş yöneticiler de mutlaka deneyimlemiştir."