Koç: Misafirperverlik için teşekkür ederiz...

Kayserispor basın sözcüsü Samet Koç: Bugün karşılaştığımız güzide kulüplerimizden Ankaragücü Başkanı, Yönetimi ve kıymetli taraftarlarına bize gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederiz. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Koç: Misafirperverlik için teşekkür ederiz...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor basın sözcüsü Samet Koç dün Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelen ve ikinci yarı yediği gollerle mücadeleden mağlup ayrılan Kayserispor ile ilgili açıklamalar yaptı.

Koç X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bugün karşılaştığımız güzide kulüplerimizden Ankaragücü Başkanı, Yönetimi ve kıymetli taraftarlarına bize gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederiz. Sporun dostluk ve centilmenlik olduğunu tüm Türkiye’ye göstermiş oldular. İlk yarısında üstün oynadığımız oyunda maalesef ikinci yarı kendi bireysel hatalarımızdan maçı kaybettik. Lig uzun bir maraton, yenmek de yenilmek de bu işin doğasında var, sakatlıktan dönen oyuncularımıza ve yeni transferlerimize zaman tanımalıyız.Taraftarlarımızın üzüntülerini yürekten paylaşıyorum, uyarı ve eleştirileri dikkate aldığımızı bilmenizi isterim. Milli takım arası takımımıza iyi gelecektir, önümüzdeki 4 maçın ligdeki konumumuz için önemini bilerek çalışacağımızdan şüpheniz olmasın. Son söz büyük Kayserispor taraftarına ve Kapalı Kaleye gelsin, yüreğinize sağlık."