Kim oynayacak? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da bugün İstanbulspor maçında ileri uçta hangi oyuncu şans bulacak. Teknik direktör Recep Uçar, kadro kurmada kara kara düşünüyor. Uçar'ın, Talha Sarıarslan ve Miguel Cardoso arasında seçim yapması bekleniyor. Kayserispor İstanbulspor maçı saat kaçta başlayacak? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde...

Kim oynayacak? Kayserispor Haberleri

Kayserispor’da gözler teknik direktör Recep Uçar’a çevrildi.

Genç çalıştırıcı, sakat, cezalı ve takımdan ayrılan futbolcuların oldukça fazla olduğu bir dönemde ileri uçta hangi oyuncuya şans tanıyacak? Thiam’ın takımdan ayrılması, Gökhan’ın cezalı olması ve Bahoken’in de sakat olmasından dolayı, farklı formüller üzerinde çalışıyor. Süper Lig’de son 5 maçını kaybeden Kayserispor’da Uçar, kara kara düşünüyor. Genç çalıştırıcının elinde şu an sadece golcü oyuncu olarak ileri uçta oynatabileceği sadece Talha Sarıarslan kaldı. Recep Uçar’ın, Sivasspor maçında parmakları kırılan Miguel Cardoso ile Talha Sarıarslan arasında kaldığı öğrenildi.

Cardoso da, Karagrümrük ve Galatasaray maçlarında forma giyememişti. Son oynanan Galatasaray maçında yedek kulübesinde bulunan Portekizli, riske edilmemişti. Elinde özel koruma ile antrenmanlara çıkan Cardoso’nun oynamak istediği gelen bilgiler arasında yer aldı. Teknik direktör Recep Uçar’ın, son kararını maçtan önce vermesi bekleniyor.