KILIÇDAROĞLU, KAYSERİ'DE MERKEZ SAĞI DA DİNLEDİ!

KILIÇDAROĞLU, KAYSERİ'DE  MERKEZ SAĞI DA DİNLEDİ!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, davet üzerine Kayseri'de iş insanlarıyla görüştü. Toplantıya aynı zamanda kentte bir dönem merkez sağa damgasını vurmuş isimler de katıldı. DYP, ANAP, Demokrat Parti’de görev yapan ve kamuoyunun yakından tanıdığı bazı isimlerin de katıldığı toplantıda hem siyaset hem de iş dünyasının sorunları masaya yatırıldı.

Kılıçdaroğlu’nun Kayseri toplantısına katılan isimlerden DYP eski İl Başkanı Kamil Karamete, “Kayseri ve Demokrasimiz için önemli bir gündü. Özel bir toplantı için şehrimize gelen CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na her siyasi görüşten arkadaşlar, iş insanları, sanayiciler ve diğer STK temsilcileri, düşüncelerini, eleştirilerini ve tavsiyelerini iletti. Bu davranış Türk Demokrasisi adına özlediğimiz bir tablodur” dedi.

 

Çağdaş İşadamları Platformu tarafından düzenlenen toplantıda  hafta sonu iş insanlarıyla bir araya gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na, partisinin Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak da eşlik etti. “Gayet güzel değerlendirme yapıldı” diyen ve sorunları dinlemek, görüş alışverişinde bulunmak üzere Kayseri’ye geldiklerini dile getiren Kılıçdaroğlu, yaklaşık 5 saat süren toplantının ardından karayolu ile kentten ayrıldı.

“ADIM ADIM İKTİDARA YÜRÜYORUZ”

CHP Milletvekili Çetin Arık, Kılıçdaroğlu’nun Kayseri ziyareti ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda  “Türkiye'nin umudu, hak, hukuk, adalet savunucusu Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Kayserimizde iş dünyası ile buluştu. Sayın Genel Başkanımızın öncülüğünde adım adım iktidara yürümeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

MERKEZ SAĞIN ÖNEMLİ İSİMLERİ DE KATILDI

Diğer yandan hafta sonu Kayseri’ye yapılan bu sürpriz ziyaretin ayrıntıları da merak konusu oldu. Toplantıda sadece iş dünyasının sorunları değil, aynı zamanda siyasette masaya yatırıldı. Özellikle CHP’nin oylarının az olduğu illeri mercek altına aldığı ifade edilen Kılıçdaroğlu’nun, Kayseri’ye de önem verdiği belirtildi. Kılıçdaroğlu’nun bu kapsamda bazı vekilleri Kayseri konusunda çalışma yapmaları ve rapor hazırlamaları için görevlendirdiği de konuşuluyor.

MERKEZ SAĞDAN KİMLER KATILDI?

Cumartesi dünü iş insanlarının yanı sıra özellikle merkez sağda parti yöneticiliği yapmış isimlerle de görüşen, ve fikir alış verişi yapan Kılıçdaroğlu’nun, bu isimleri de dinlediği ve notlar aldığı belirtildi.ANAP eski İl Başkanı Hami Kıranatlıoğlu, ANAP eski Disiplin Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Kayseri Sanayiciler Derneği Başkanı Memici Kızılkaya, DYP Kurucu ilçe başkanlarından Mehmet Bekarlar,  DYP eski İl Başkanı Kamil Karamete gibi isimlerin yanı sıra Faruk Ergan, Necati Tekin, Erol İnanır gibi iş dünyasından isimler de Kılıçdaroğlu’nun Kayseri toplantısına katıldı. Toplantıya katılan isimlerin sorunları anlatıp, eleştiri ve tavsiyelerini de ilettikleri belirtildi.

“BU DAVRANIŞ TÜRK DEMOKRASİSİ ADINA ÖZLEDİĞİMİZ BİR TABLODUR”

Toplantıya katılan isimlerden DYP eski İl Başkanı ve aynı zamanda önceki seçimlerde MHP’den de  Milletvekili adayı da olan Kamil Karamete, “Kayseri ve Demokrasimiz için önemli bir gündü” açıklaması yaptı. “Bu davranış Türk Demokrasisi adına özlediğimiz bir tablodur” diyen Karamete, Kayseri buluşması ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı, “Bugün Kayseri ve Demokrasimiz için önemli bir gündü. Özel bir toplantı için şehrimize gelen CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na her siyasi görüşten arkadaşlar, iş insanları, sanayiciler ve diğer STK temsilcileri, düşüncelerini, eleştirilerini ve tavsiyelerini ilettiler. 4 saat boyunca sabırla ve dikkatle dinleyen ve herkese cevap veren Kılıçdaroğlu’na demokratik tavrı ve nezaketinden dolayı teşekkür ederim. Bu davranış Türk Demokrasisi adına özlediğimiz bir tablodur.” Haber: Cafer ZENGİN