Kıbrıs'ta Kayserililer buluştu!

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy beraberindeki heyet ile birlikte Kıbrıs'a gitti. Gülsoy Kıbrıs'ta aslen Kayseri'li olan Metin Feyzioğlu'nu da ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Kıbrıs'ta Kayserililer buluştu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, OSB Başkanı Mehmet Yalçın, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer ve KTO heyeti Kıbrıs'a gitti. Heyet Kıbrıs'ta aslen Kayseri'li olan Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'nu da ziyaret etti.

Başkan Gülsoy ve beraberindeki heyet Kayserili Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Başkan Gülsoy, resmi ziyaretler ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımız ile değerli bir görüşme yaptık. Sayın Başbakan ve Sayın Ekonomi ve Enerji Bakanı ile yaptığımız görüşmelerde son zamanlardaki gelişmeler konusunda bizi çok umutlandıran değerlendirmelerde bulundular. Özellikle Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi değerli hemşehrimiz Sayın Metin Feyzioğlu, yine stratejik noktadaki yapılacak olan önümüzdeki günlere dair gelişmelerden bahsetti. Düşman çatlatan yeni havaalanı, enerjide yeni projeler, turizmle ilgili yeni gelişmeler ve tabii Doğu Akdeniz’deki sondajlama çalışmaları noktasında ortaya çıkacak olan pozitif haberler bu coğrafyanın kaderini çok fazla çok daha fazla değiştirecek. Bu ekonomik değer ve ekonomik zenginlik sadece Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne değil güneydeki dostlara da fazlasıyla yarayacağını düşünüyorum. Yani onun için burada oluşacak olan akılcı bir barışın burada oluşacak olan akıllı bir ekonomik gelişimin herkese faydası var. Kardeşçe, dostça ve paylaşarak akılcı bir şekilde paylaşarak bu işi eğer yönetmek istiyorsak bizim kapımız herkese açık inanıyorum ki sonunda akıl galip gelecek.”

Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu kimdir?

Aslen Kayserili olan Metin Feyzioğlu 1969 senesinde İstanbulda dünyaya gelmiştir. Hukuk fakültesi mezunu olan büyükelçi 1995 senesinden beri Ankara Barosu Üyesi Serbest Avukattır. Sırasıyla; Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığı, Ankara Barosu Başkanlığı, Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı görevlerini yerine getiren Feyzioğlu 28 Kasım 2022 tarihinden bu yana Türkiye Cumhuriyeti'nin Lefkoşa Büyükelçiliği görevini yürütmektedir.

Kıbrıs'ta Kayserililer buluştu!