Kent ekmeğe yeni yıl zammı! İşte yeni fiyat…

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kaytur A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Kent Ekmek ürünlerine beklenen zam geldi. Zam oranı yüzde 25 olarak açıklandı.

Kent ekmeğe yeni yıl zammı! İşte yeni fiyat…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  Kayseri'de özellikle dar gelirli vatandaşların aldığı ve ekmek büfeleri önünde uzun kuyruklar oluşturduğu Kent Ekmek zamlandı. Daha önce 80 kuruş olan ekmek yüzde 25’lik zamla 1 TL oldu.
Kent Ekmek büfelerinde dün itibariyle zamlı tarife uygulanmaya başladı. 
Kentte 1 lira 25 kuruştan satılan ekmek de gelen zamla birlikte 1 lira 50 kuruşa çıkartılmıştı.  
Zamla birlikte Kent Ekmek büfelerinde fiyatlar şu şekilde belirlendi:
Daha önce 80 kuruşa satılan somun ekmek 1 TL olurken, roll ekmek adet fiyatı 20 kuruştan 25 kuruşa çıktı. Tuzsuz roll ekmeğin fiyatı 30 kuruş olurken, tam buğday ekmeğin fiyatı ise 1 lira 45 kuruşa yükseldi.
BÜYÜKKILIÇ, YENİ YILDA ZAM YAPILACAĞINI DUYURMUŞTU!
Kayseri'de ekmeğe bir süre önce 25 kuruş zam yapıldı ve ekmek 1 lira 50 kuruştan satılmaya başlandı. Hal böyle olunca gözler kent ekmeğe çevrildi. Ekmeğin 80 kuruşa satıldığı kent ekmek büfelerinde oluşan yoğunluğun ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,  bir süre önce yeni yılda fiyat ayarlamasının yapılacağını söyledi.  "Bana kalsa zam yapmak istemem, ancak maliyet diye bir unsur var. Bir sürü fırın var, onların ister istemez beklentileri var. Ekmeğin fiyat ayarlanmasına yönelik beklenti var. Piyasada 1 lira 50 kuruş iken  80 kuruşa satıyorsunuz. Bu şık olmaz" ifadelerini kullandı. Başkan Memduh Büyükkılıç’ın bu yöndeki açıklamalarının ardından yeni yılda ekmeğe beklenen zam geldi.
Konu ekmek zammı! Başkan Büyükkılıç: Oyunu kuralına göre oynamak diye bir boyut var!
Ayrıntılar için TIKLAYIN