'Kendi kendine yeten bir bölgeyiz'

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın 20 Kasım tarihinde Olay Türk TV'de yayınlanan 'Sansürsüz' adlı programda Gazeteci Osman Çiftci ve Cem Atakan'ın sorularını yanıtladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde…

'Kendi kendine yeten bir bölgeyiz'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Başkan Yalçın Kayseri OSB’nin kendi kendine yettiğini söyledi ve sınırı içerisinden hiçbir belediyenin OSB'ye girip hizmet vermediği konusunda vurgu yaptı.

Başkan Yalçın, “24 Haziran 2022 tarihinde sanayicimiz yapılan genel kurulda bizi başkan olarak bu göreve getirdi. Biz ve yönetim kurulu arkadaşlarımız şunu söyledik. Dedik ki biz başkan olarak seçilmedik biz sanayicimize hizmetkar olarak seçildik dedik. Elhamdülillah o söylediğimiz, inandığımız vaziyette de devam ettik. Ama bizim buradaki harekatımız samimi oldu. Burası büyük bir kurum. Organize Sanayi Bölgesi 22 milyon metrekare alanı bulunan bir yer. Sınırı içerisinden hiçbir belediye girip hizmet vermez. Organize Sanayi bölgemiz bütün ihtiyaçlarını; asfalt, kanalizasyon, park, bahçe, proje, mesken A’dan Z’ye aklınıza ne geliyorsa her şeyi organize sanayi bölgesi kendi yapar. Kendi elemanıyla sanayicisine hizmet verir.” dedi.

'Kendi kendine yeten bir bölgeyiz'