Kayserispor'un yüzü sonunda güldü!

Kayserispor, sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrılan ve Başakşehir'e giden teknik direktör Çağdaş Atan'dan tazminat hakkı kazandı. UÇK, Sarı-Kırmızılı kulübü haklı buldu. Başkan Ali Çamlı'nun mahkemeye taşıdığı bu davada Kayserispor ne kadar para kazandı. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kayserispor'un yüzü sonunda güldü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, uzun bir mahkeme sürecinin ardından beklediği müjdeli habere kavuştu.

Sarı-Kırmızılı kulüp, sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrılan ve Başakşehir'e giden teknik direktör Çağdaş'dan tazminat hakkı kazandı. UÇK, Başkan Ali Çamlı'nın mahkemeye taşıdığı haksız fesih olayında Sarı-Kırmızılı kulübü haklı buldu. Böylelikle Kayserispor, genç çalıştırıcıdan 3 Milyon  983 Bin TL tazminat kazandı.

Kayserispor'un yüzü sonunda güldü!

Atan, Sezen Aksu şarkısıyla taraftara sevgi göstermişti

Kayserispor'un, Antalyaspor ile deplasmanda oynadığı maç öncesinde Kayseri'de taraftara  'Ben böyle yürek görmedim, böyle sevgi' sözleriyle Sezen Aksu şarkısı hediye etmişti. Atan, aynı hafta, hiç kimseye söylemeden, Milli arada sözleşmesi devam ederken İstanbul temsilcisi Başakşehir FK'ya imza atmıştı. Başkan Ali Çamlı da Çağdaş Atan'ın, bu haksız tavrını mahkemeye taşımıştı. Hukuk mücadelesini kazanan Kayserispor'da yüzler gülüyor. Çağdaş Atan'a, taraftar büyük tepki göstermiş ve Kayseri'de yedek kulübesinden çıkarmamıştı.  

Kayserispor'un yüzü sonunda güldü!