İmzalar atıldı, iş birliği yapacaklar

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı ile Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bülteninde…

İmzalar atıldı, iş birliği yapacaklar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Açık Ceza İnfaz Kurumu bünyesinde tarımsal faaliyetlerin artırılarak etkin bir şekilde yapılması ve böylelikle infazın temel gayesi olan hükümlülerin ıslahının sağlanması amacıyla Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı ile Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

İmzalar atıldı, iş birliği yapacaklar

İmza töreni Bünyan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsünde gerçekleştirildi. Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ve İl Müdürü Bülent Saklav arasında imzalanan protokol sonrası ağaç dikim sahasına geçildi ve 4.000 adet bodur elma ağacı toprakla buluşturuldu.

İmzalar atıldı, iş birliği yapacaklar

Törene ve ağaç dikimine Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ömer Demirgöz, Cumhuriyet Savcısı Ahmet İhsan Koç , Açık Cezaevi Müdürü Yılmaz Boyraz, İl Müdür Yardımcıları Mümtaz Hacıpaşaoğlu ve Mehmet Demirbaş, İlçe Müdürü Zeki Büyüktanır, kampüste görevli Cezaevi Müdürleri, İnfaz Koruma Memurları, İl ve İlçe Müdürlüğü personeli ile açık cezaevi hükümlüleri katılım gösterdi.

İmzalar atıldı, iş birliği yapacaklar

Cezaevinde görevli Vaiz hocaların duaları ile 4.000 adet bodur elma ağacının toprakla buluşturulmasının ardından Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ile İl Müdürü Bülent Saklav eşliğinde katılımcılarla birlikte antifriz atolyesinin açılışı gerçekleştirildi.

Teşekkür konuşması yapan Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, gerçekleştirilen faaliyetlerin hükümlülerin iyileştirme çabalarına faydalı olması temennisinde bulundu.