Ali Karimi ve Lionel Carole Trabzonspor maçında oynayacak mı?

Kayserispor'da, Trabzonspor maçı öncesi hangi oyuncuların oynayıp oynamayacağı merak ediliyor. Teknik direktör Burak Yılmaz, Trabzonspor maçında hangi futbolcuları sahaya sürecek. Majid Hosseini, Julian Jeanvier, lionel Carole ve Ali Karimi'nin durumları ne? Kayserispor-Trabzonspor maçı bugün saat 19:00'da başlayacak. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Ali Karimi ve Lionel Carole Trabzonspor maçında oynayacak mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da, sakatlıklarından dolayı Adana Demirspor maçında oynayamayan Majid Hosseini, Julian Jeanvier, lionel Carole ve Ali Karimi, bugün Trabzonspor karşısında forma giyecek mi?

Taraftar, büyük bir merakla bu sorunun yanıtını arıyor. Adana’da maç öncesinde bu oyuncuların sakatlıkları hakkında bilgilendirme yapılmıştı. Majid Hosseini ve Julian Jeanvier, ameliyat olduğu için birkaç hafta daha yeşil sahalardan uzak kalacak. Fakat, Lionel Carole ve Ali Karimi’nin sakatlıkları diğer oyunculara nazaran biraz daha hafif durumda. Lionel Carole için, ‘Sağ soleus (alt adele derin gurup kası) grade 1 yaralanma ve ödem olan oyuncumuzun tedavisine devam edilmektedir’ denilmişti. Ali Karimi için ise, ‘Ali Karimi L5-S1 lomber disk hernisi ve radikülopatisi (fıtık nedenli sinir başı semptomları) olan oyuncumuzun tedavisine devam edilmektedir.’ ifadeleri kullanılmıştı. Bu dört oyuncunun da bugün Trabzonspor maçında oynamayacağı bilgili öğrenildi. 

Ali Karimi ve Lionel Carole Trabzonspor maçında oynayacak mı?

İşte Kayserispor'un muhtemel 11'i!

Kayserispor’da teknik direktör Burak Yılmaz’ın, Trabzonspor karşısına Bilal Bayazit, Gökhan Sazdağı, Dimitrios Kolovetsios, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Boa Morte, Kartal Kayra Yılmaz, Mehdi Bourabia, Ramazan Civelek, Miguel Cardoso ve Duckens Nazon’i sahaya sürmesi bekleniyor. Saat 19:00’da RHG Enertürk Stadyumunda başlayacak olan karşılaşmada hedef: mutlak 3 puan. Diğer yandan Kartal Kayra, Kasımpaşa maçında gördüğü kırmızı kartın cezasını tamamladı ve bugün Trabzonspor maçında forma giyebilecek.

Karşılaşmada Çağdaş Altay düdük çalacak.