Kayserispor'da yeni sportif direktör kim olacak?

Kayserispor'da başarısızlığın faturası sportif direktör Murat Duman'a ve idari menajer Yunus Akbulut'a kesilmişti. Bu iki ismin yerlerine hangi spor adamları getirilecek? Tüm gözler Başkan Ali Çamlı'ya çevrilmiş durumda. Kayserispor haberleri için Kayseri Olay'ı takipte kalın...

Kayserispor'da yeni sportif direktör kim olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'da sportif direktör kim olacak sorusu büyük merak konusu oldu.

Berna Gözbaşı'nın danışmanı olarak Kayseri'ye gelen, ardından da sportif diketörlük görevinde bulunan Murat Duman'ın fişi Kapalı Kale Taraftarları tarafından çekilmişti. Murat Duman, özellikle son iki sezonda yaptığırdığı transferlerdeki başarısızlığıyla büyük tepki almıştı. Yakın çevresini Kayserispor'da göreve getiren Duman, hem profesyonel takımla hem de altyapıyla ilgilenmesi gerekirken, son zamanlarda işi ciddiye almamasıyla dikkat çekmişti. Kapalı Kale taraftarı da suskunluğunu bozarak 2-1 sonuçlanan Trabzonspor maçının ardından Ahmet Dirgenali yönetiminde büyük tepki vermişti.

Seyit İçgül ve Ali Reşat Çağan'ın adı geçiyor

Yönetime 'Kelle istiyoruz' diye sert bir açıklama yapılmış, 1 gün sonra da Murat Duman görevinden alınmıştı. Aynı gün içinde kulüp idari menajeri Yunus Akbulut ile de yollar ayrılmıştı. Kulüpteki bu köklü değişiklik sonrasında ligin bitimine 5 hafta kala sportif direktörlük ve idari menajerlik görevine hangi isimlerin geleceği gündeme geldi. Kayserili bir ismin gelceği konuşulurken, Başkan Ali Çamlı'nın nasıl bir yol haritası izleyeceği merak ediliyor. Kayseri'den Seyit İçgül'ün adı geçerken, Ali Reşat Çağan da dillendiriliyor. Bu iki isim de daha önceki yıllarda hem Kayserispor da hem de Erciyesspor'da genel menajerlik görevi üstlenmişti. Seyit İçgül, eski Başkan Berna Gözbaşı'nı tarafından istenmemişti.

Kayserispor'da yeni sportif direktör kim olacak?

Gökhan Zan'ın da adı dillendiriliyor!

Bu iki ismin yanı sıra Gökhan Zan'ın da kulüslerde konuşulduğu gelen haberler arasında. Bakalım, Başkan Ali Çamlı ve yönetimi Murat Duman ve Yunus Akbulut'tan boşalan bu görevlere hangi isimleri getirecek? Kayserispor, Bülent Bölükbaşı, Ali Naibi ve Murat Duman döneminde başarısız bir süreçle akıllara kazınmıştı.

Kayserispor haberleri için Kayseri Olay'ı takipte kalın. Doğru, dürüst ve ilkeli haber anlayışıyla Kayseri Olay, Kayseri Haberlerinde spordan, siyasete, kültürden, asayişe, Kayseri ve iç Anadolu'nun en çok takip edilen siteleri arasında 15 yıldır hizmet vermeye devam ediyor.