Kayserispor'da Kemen için ilk açıklama geldi - Bakın neden gitmiş?

Kayserispor'da Olivier Kemen, sözleşmesini tek taraflı feshederek kulüpten ayrılmıştı. Teknik direktör Recep Uçar, herkesin merakla beklediği Kemen açıklamasını yaptı. Ayrıntılar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da Kemen için ilk açıklama geldi - Bakın neden gitmiş?

Kayserispor’da Olivier Kemen, maaşının zamanında ödenmemesinden dolayı sözleşmesini tek taraflı feshederek ayrılmıştı. 

Şu ana kadar konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Sarı-Kırmızılı kulübün genç çalıştırıcısı Recep Uçar, Kemen olayına açıklık getirdi. Uçar, kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntıdan dolayı Kemen’in takımdan ayrıldığını söyledi ve Kamerunlu futbolcunun ayrılma şeklinin doğru olmadığını belirterek, 'İnsani bir davranış olmadı' diye tepkisini dile getirdi.

Kemen’in ayrılığını tasvip etmiyorum

Uçar, Kemen ile kader birliği ettiğini ve ayrılığı tasvip etmediğini vurgulayarak, ‘Bizim kulüpte yaşanan ekonomik sebeplerden dolayı maalesef sözleşmesini tek taraflı feshetti. Kader birliği yaptığımız, 2.5 yıl birlikte yol yürüdüğümüz bir zamanda böyle bir ayrılığı doğru bulmuyorum. Profesyonellikte sözlerinizi yerine getiremediğiniz zaman belki hakkınız ama, sadece profesyonellik olarak bakmamak lazım. Ben önce insanı olarak bakıyorum. Biraz sadakat anlamında bakıyorum, biraz iyi niyet anlamında bakıyorum. Kemen’in ayrılığını tasvip etmiyorum. Benim, bulunduğum dönemde her zaman yanında bulunduğum, destek olduğum bir oyuncuydu. Bu ayrılık içime sinmedi. Biz oyuncularımla kader birliği yapan bir insanım. Eğer sorunlar çözülmediği zaman hep beraber başlanan hikaye, hep beraber biter. Bazı şeylerin halledilmesine bu kadar yaklaşılmışken ve çok güzel işler yaptığımız bir ortamda ailenizden bir evladınızın terk edip gitmesi, size üzüntü verir’ dedi.  

Uçar: Sorunlar hallediliyor

Uçar, ‘Ülkemizde birçok kulüp ekonomik sorunlar yaşıyor. Bunlardan biri de Kayserispor, ama Başkanımız Ali Çamlı, şehrin bütün ileri gelenleri bu sorunları çözmek için ufak ufak büyük çaba gösteriyorlar. Sorunların bir kısmı da halledildi. Bu hafta içi de sorunların bir kısmı da halledilecek’ ifadelerini kullandı.  

Diğer yandan Kamerunlu oyuncunun Çağdaş Atan'ın çalıştırdığı RAMS Başakşehir ile prensip anlaşmasına varıldığı ileri sürüldü.