Dikkat! Son Başvuru 2 Ocak 2024

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çiftçilere yönelik önemli bir duyuru yaptı. Müdürlük, Çiftçi Kayıt Sistemi için son başvuru tarihinin 2 Ocak 2024 olarak belirlendiğini açıkladı. İlçe Tarım Orman Müdürlükleri hafta sonu da hizmet verecek. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde…

Dikkat! Son Başvuru 2 Ocak 2024

Kayseri İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü, çiftçiler için büyük öneme sahip bir duyuru yaptı.

Müdürlük, ‘Çiftçilerimize önemli duyuru’ başlığı altında yapılan açıklamada, Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) yapılacak başvuruların son tarihini 2 Ocak 2024 olarak duyurdu. Müdürlük, çiftçilerin başvuru işlemlerini kolaylaştırmak için fazla mesai yapacak. İlçe Tarım Orman Müdürlüklerinin, yılsonu tatili olan 30-31 Aralık Cumartesi ve Pazar günleri de hizmet vermeye devam edeceği bildirildi. Çiftçilerin başvurularını son güne bırakmadan rahatlıkla yapmaları için sağlanan bu olanak çiftçiler tarafından olumlu karşılandı. 
Çiftçi Kayıt Sistemi, devlet desteklerinden yararlanmak isteyen çiftçiler bu sayede , tarımsal desteklemelere erişim sağlayabiliyor. 
Çiftçiler, başvurularını İlçe Tarım Orman Müdürlüklerine şahsen yapabiliyor, ayrıca e-Devlet üzerinden de bu işlemi gerçekleştirebiliyor. 

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav da, 'İlçe müdürlüklerimiz haftasonu Çiftçi Kayıt Sistemi dosya kabul ve veri giriş işlemlerine devam edecektir' dedi.