Kayserispor'da Burak Yılmaz istifa etti mi?

Kayserispor'da başarısızlık sonrasında taraftar tepkili. Başarısızlığın faturası teknik direktör Burak YIlmaz'a kesildi mi? Teknik direktör Burak Yılmaz istifa etti mi? Tüm bu soruların cevabı Kayseri Olayın Kayseri Haber bülteninde...

Kayserispor'da Burak Yılmaz istifa etti mi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da, Burak Yılmaz’ın istifa edip etmeyeceği konusu merak konusu oldu.

Sarı-Kırmızılı takımın başına geçen ve şu ana kadar sadece 2 galibiyet alabilen genç çalıştırıcı için gün içinde farklı iddialar ortaya atıldı. Başarısızlığın faturası Burak Yılmaz ve ekibine kesilecek mi? Başkan Ali Çamlı ve yönetimi bu konuyu masaya yatırdı. Toplantı sonrasında hangi karar çıktı? Tüm bu soruların yanıtını siz değerli okuyucularımız için araştırdık.

Son 6 maçta sadece 2 puan alınabildi!

Kayserispor’da özellikle son 6 maçta 3 puan alınamaması bardağı taşırmıştı. Genç çalıştırıcı, elindeki mevcut oyuncu grubundan toplamda 5 eksiğin bulunması elini konulu bağlamıştı. Anthony UzodimmaMajid Hosseini, Julian Jeanvier, Lionel Carole ve Ali Karimi gibi isimler, son iki haftada forma giyemedi. Diğer oyuncu grubunun da formusz olması Sarı-Kırmızılı takımı dibe çekti. Takımda şu an için yaşanan en büyük problem gol oldu. Kayserispor, son 6 maçta, 2 gol atarken, kalesini de gole kapayamadı. Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarında Mehdi Bourabia’nın attığı goller, sadece 1 puana etki etti.

Kayserispor'da Burak Yılmaz istifa etti mi?

Murat Duman'ın istifası istenmişti

Duckens Nazon’un yetersizliği, Mehdi Bourabia’nın isteksizliği ve Otabek Shukurov’un da formsuzluğu sonrasında tüm gözler sportif direktör Murat Duman’a çevrilmiş durumda. Kayserispor’un yılmaz taraftar grubu Kapalı Kale, son oynanan ve 2-1 kaybedilen Trabzonspor maçı sonrasında yazılı bir açıklama ile ‘Kelle istiyoruz’ diyerek Murat Duman’ın istifasını istemişti. Bu konuda şu ana kadar herhangi bir gelişme yaşanmadı.

Kayserispor'da Burak Yılmaz istifa etti mi?

Ali Çamlı Burak Yılmaz ile görüşme yaptı

Taraftarın büyük merakla beklediği teknik direktör Burak Yılmaz hakkında da yine aynı şekilde karar çıkmadı. Burak Yılmaz’ın, Pendikspor maçında da takımın başında olacağı gelen bilgiler arasında yer aldı. Başkan Ali Çamlı'nın genç çalıştırıcıyla özel bir görüşme yaptığı ve kendisine güvendiği öğrenilirken, başarısız gidişattan dolayı da rapor istediği aktarıldı.