Genel Başkan Kayseri'de...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Genel Başkanı Mahmut Asmalı Kayseri'ye neden geldi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Genel Başkan Kayseri'de...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Genel Başkanı Mahmut Asmalı Kayseri’ye geldi. Başkan Asmalı’yı, Başkanvekili Mustafa Subaşı ve başkan yardımcıları karşıladı. Asmalı’nın ‘Can Başkanlar Kayseri Kampı’ için Kayseri’ye geldiği öğrenildi. 

Genel Başkan Kayseri'de...

MÜSİAD Kayseri tarafından yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız Mahmut Asmalı’yı şehrimizde karşıladık. Genel Başkanımız Mahmut Asmalı, Can Başkanlar Kayseri Kampı için teşrif ettiği şehrimizde, Başkanvekilimiz Mustafa Subaşı ve Başkan Yardımcılarımız ile birlikte karşılandı. 3 büyük imparatorluğa ev sahipliği yapmış kadim kentimize tekrar hoş geldiniz Genel Başkanımız.” ifadeleri kullanıldı. 

Genel Başkan Kayseri'de...

MÜSİAD nedir?

Açılımı Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği olan MÜSİAD, ekonomik ve siyasi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan hassasiyet sahibi iş adamlarının, 9 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul’da kurdukları bir “İşadamları Derneği”dir. Aynı zamanda “kamu yararına dernek” statüsüne sahip bir sivil toplum kuruluşudur. 

MÜSİAD’ın misyonu; ulusal ve uluslararası düzeyde bağımsız ve bağlantısız hareket eden bir iş adamları derneği olarak, önceden belirlenen ilke ve değerleri paylaşan üye sayısını artırmak, üyeleri arasındaki dayanışmayı geliştirmek ve kendi içinde sağladığı bu birlik ve beraberlik ruhuyla Türkiye’nin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda bulunmaktır.

Genel Başkan Kayseri'de...