Kayserispor'da birlik günü – Futbolcular imza gününde taraftarla buluşuyor

Kayserispor kulübü, yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşayan Sarı-Kırmızılılar, imza günü etkinliği düzenleyecek. Geçtiğimiz hafta teknik direktör Çağdaş Atan, Dimikrios Kolovetsios ve Mame Baba Thiam katılacak. 1 Ağustos'ta hangi futbolcular etkinliğe katılacak. Ayrıntılar Kayseri Olay'ın, Kayseri Haberinde…

Kayserispor'da birlik günü – Futbolcular imza gününde taraftarla buluşuyor

Kayserisporlu futbolcular taraftarıyla buluşmaya devam ediyor. 
Transfer yasağına rağmen birlik ve beraberliğini bozmayan, Sarı-Kırmızılı camiada Olivier Kemen, Gökhan Sazdağı ve Miguel Cardos imza günü etkinliğine katılacak. 
Kayserispor’dan yapılan açıklamada, “Takımımız taraftarımızla buluşuyor.Futbolcularımız Olivier Kemen, Gökhan Sazdağı ve Miguel Cardoso Cumhuriyet Meydanı mağazamızda imza günü etkinliği kapsamında taraftarlarımızla buluşacak” denildi.
İmza günü etkinliği 1 Ağustos Salı saat 15:30 ila 17.30 arasında Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nad KS Store’de yapılacağı açıklandı. 
Geçtiğimiz hafta yapılan imza günü etkinliğine ise teknik direktör Çağdaş Atan, Dimitrios Kolovetsios ve Mama Baba Thiam katılmıştı. İmza günü etkinliğinin devam etmesi bekleniyor.