Kayserili muhtar adayı çıldırdı! Vaatleri duyan 'Başkanlar kıskanacak! Yok artık daha neler' diyor

Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi'ne bağlı Küçük Gümüşgün Mahallesi Muhtar adaylarından Ercan Kılıç, vaatleriyle hem iktidara hem de muhalefete taş çıkarttı. Kılıç'ın vaatlerini görenler, duyanlar 'Muhtarlığa değil sanki belediye başkanlığını aday' şeklinde yorum yapıyor. Muhtar adayı ise vaatlerine yönelik olarak 'Sözüm söz' ifadelerini kullanıyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserili muhtar adayı çıldırdı! Vaatleri duyan 'Başkanlar kıskanacak! Yok artık daha neler' diyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi'ne bağlı Küçük Gümüşgün Mahallesi Muhtar adaylarından Ercan Kılıç, vaatleriyle belediye başkan adaylarına bile taş çıkarttı. Seçim çalışmalarına hummalı şekilde devam eden Kılıç, vaatleriyle dikkatleri daha şimdiden üzerine çekti.

Bu sözleri belediye başkanları dahi vermedi

31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşların tercih edip etmeyecekleri merak konusu olan Kılıç,  vaatleri kadar sloganları ile de hafızalarda yer edindi. Kılıç, ‘Ben değil mahallem kazanacak, muhtarlık ek işim değil tek işim olacak, sözüm söz'dür’ diyor.

Kayserili muhtar adayı çıldırdı! Vaatleri duyan 'Başkan bu kadar söz vermedi! Yok artık daha neler' diyor

Bazı vatandaşlar  da vaatleri ile gündem olan Muhtar adayı Kılıç’ın verdiği sözleri bugüne kadar Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Memduh Büyükkılıç ile ilçenin mevcut Belediye Başkanı ve adayı Memduh Uzunluoğlu’nun bile mahalle sakinlerine vermediğini dile getirerek, ‘Yok artık’ şeklinde yorum yapıyor. 

Kayserili muhtar adayı çıldırdı! Vaatleri duyan 'Başkan bu kadar söz vermedi! Yok artık daha neler' diyor

İşte dikkat çeken vaatler

İşte Pınarbaşı İlçesi'ne bağlı Küçük Gümüşgün Mahalesi’nin ilginç muhtar adayının dikkat çeken vaatlerinden bazıları;
Küçük Gümüşgün Mahallesi Tandır evi,  Kütüphane ve çalışma salonu, ücretsiz wifi, ihtiyaç sahipeleri yararına kermes, bütün sokakların düzenli temizliği, Mahallenin sokaklarına kamera,  kurban bayramı için ücretsiz et çekimi, 7/24 salça makinesi hizmeti, hamur yoğurma makinesi, alınacak çapa makinesi ile mahalle sakinlerine bağ bahçe çağa hizmeti, bütün sokakları asfaltlama sözü, kedi evi, sağlık ocağı, trafikte can güvenliği sağlamak, bütün sokakları aydınlatma sözü, muhtarlık hizmet binası.

Kayserili muhtar adayı çıldırdı! Vaatleri duyan 'Başkan bu kadar söz vermedi! Yok artık daha neler' diyorKayserili muhtar adayı çıldırdı! Vaatleri duyan 'Başkan bu kadar söz vermedi! Yok artık daha neler' diyorKayserili muhtar adayı çıldırdı! Vaatleri duyan 'Başkan bu kadar söz vermedi! Yok artık daha neler' diyorKayserili muhtar adayı çıldırdı! Vaatleri duyan 'Başkan bu kadar söz vermedi! Yok artık daha neler' diyorKayserili muhtar adayı çıldırdı! Vaatleri duyan 'Başkan bu kadar söz vermedi! Yok artık daha neler' diyorKayserili muhtar adayı çıldırdı! Vaatleri duyan 'Başkan bu kadar söz vermedi! Yok artık daha neler' diyorKayserili muhtar adayı çıldırdı! Vaatleri duyan 'Başkan bu kadar söz vermedi! Yok artık daha neler' diyorKayserili muhtar adayı çıldırdı! Vaatleri duyan 'Başkan bu kadar söz vermedi! Yok artık daha neler' diyorKayserili muhtar adayı çıldırdı! Vaatleri duyan 'Başkan bu kadar söz vermedi! Yok artık daha neler' diyor