İşte TİP adaylarının seçim vaatleri...

Türkiye İşçi Partisi Kayseri İl Örgütü ve başkan adayları neler yapacaklarını anlattılar. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

İşte TİP adaylarının seçim vaatleri...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye İşçi Partisi Kayseri İl Örgütü ve başkan adayları 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kazanmaları halinde neler yapacaklarını anlattılar. İşte TİP'in vaatleri...

TİP Kayseri İl Örgütü: "Gün geçtikçe daha da yoksullaşan bütün yurttaşlarımıza insanca bir yaşamın mümkün olduğunu göstermek için, emeğin ve emekçinin sözünün şehrimizin her bir sokağında yankılanması için buradayız. Kentimiz bir avuç zengin azınlığın yağma ve rant politikalarına karşı seçeneksiz değil. Halkımızın kendi öz gücünün potansiyelini sermayenin değil yalnızca kendi çıkarları doğrultusunda kullanabileceği yeni alternatifler yaratacağız." dedi.

Melikgazi Belediye Başkan Adayı Mübeyra İlhan: "Kayseri’de ezilen bütün toplumsal kesimlerin kendini ifade edebilecekleri, özgürlükçü bir anlayışa dayanan yeni zeminler oluşturacağız. Toplumun doğa ile iç içe yaşayabilmesi adına bütün adımlarımızı çevrenin/doğanın korunmasını esas alarak atacağız." dedi.

Kocasinan Belediye Başkan Adayı Eren Gürpınar: "En temel hedeflerimizden birisi özyönetim ilkelerine dayalı, tabandan şekillendirilen demokratik bir yönetim anlayışını bölgemizde hâkim kılmak ve halkımızı yaşamın her alanında politikleşmiş bir mücadele hattı ekseninde örgütlü kılmaktır." dedi.

Talas 1.Sıra Belediye Meclisi Üyesi Adayı İhan Altınkaya: "AKP/Saray Rejimi hegemonyası aracılığı ile aşılanan, gerici bir nitelik taşıyan bütün unsurların kökünü Talas’tan kazıyacağız. İhtiyacımız olan bütün ortak gereksinimlerin karşılanması için bütünlüklü bir planlama dahilinde kolektif bir çalışma sergileyeceğiz." dedi.