Kayserili Başkan açıkladı! O lezzet artık Mekke'de

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin Kayserili Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'de sevilen lezzetin artık Mekke'de de şube açtığını duyurdu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili Başkan açıkladı! O lezzet artık Mekke'de

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri'nin komşusu olan Kahramanmaraş merkezli MADO firmasının Mekke'de yeni bir şube açtığını duyurdu.

1850 yılında Yaşar Kanbur tarafından kurulan ve adını kurulduğu şehrin eski adı olan "Maraş" ve "dondurma"dan alan MADO, Türkiye genelinde 305'ten fazla restoran ve kafeye sahip bir şirket olarak biliniyor. MADO, Mekke'nin resmi açılışını yaparak bu önemli adımını atmış oldu.

Kayserili Başkan açıkladı! O lezzet artık Mekke'de

Kayserili TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, resmi açılışı sosyal medya üzerinden paylaşarak, “Mado Mekke’nin resmi açılışını yaptık. Kahramanmaraş dondurması ve Mado bir dünya markası olma yolunda ilerliyor. Mehmet Sait Kanbur ve ekibini kutluyorum. Şirketlerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Kayserili Başkan açıkladı! O lezzet artık Mekke'de

MADO, Türkiye genelinde 300'den fazla restoran ve kafeye ek olarak, dünyanın çeşitli ülkelerinde 100'e yakın şubesi bulunan bir marka konumunda. Modern tesislerde üretim yapan MADO, saatte beş ton, günde ise 120 ton dondurma üretebiliyor. Ayrıca, günlük üretim kapasitesi içerisinde 10.000 adet tepsi şerbetli tatlı, 50.000 adet sütlü tatlı, 10.000 adet pasta gibi çeşitli ürünleriyle hizmet veriyor.