Kayseri Şeker Fabrikası yöneticisi Covid'e yenildi

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Demir, Covid-19'a yenildi. Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, 'içimiz yanıyor' dedi.

Kayseri Şeker Fabrikası yöneticisi Covid'e yenildi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Demir, Covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kayseri Şeker Fabrikası’ndan yapılan açıklamada Demir’in vefatı ile ilgili şu bilgiler verildi:

“Hakkın rahmetine kavuşan Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Demir’e Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyoruz.

Büyük Kayseri Şeker Ailesinin başı sağ olsun.”

AKAY: İÇİMİZ YANIYOR 

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay da Demir’in vefatıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı, “

“İnsanız ve içimiz yanıyor.” diyen Akay şunları kaydetti:

“Gözle görülmeyen bir virüs, nice güzel canların ve nice dağ gibi canların aramızdan ayrılmasına sebep olmaya devam ediyor. “Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz ona döneceğiz”. Ama insanız ve içimiz yanıyor. Kayseri Şeker’in yönetim kurulu üyesi çok değerli arkadaşımız Koca Mustafa Demir’i de ahiret alemine yolcu ediyoruz. Biz kendisinden razı idik Rabbimizin de razı olması İçin dua ediyoruz. Allah rahmet eylesin Ailesinin, sevenlerinin ve Kayseri Şeker camiasının başı sağolsun.”