Kayseri Olay, yeni bir rekor kırdı!

Kayseri Olay, dijital habercilikte 15 yıllık bir geçmişin verdiği tecrübeyle son 1 yılda yeni bir rekora imza attı. Türkiye'nin en büyük Web analizi Similarweb'e göre, güvenilir ve dürüst habercilik ilkesiyle hareket ederek Türkiye'nin en iyi 65'inci haber sitesi olduk. Ayrıntılar Kayseri Haberimizde…

Kayseri Olay, yeni bir rekor kırdı!

Kayseri Olay, dijital habercilikteki başarılı performansını bir kez daha kanıtlanın haklı gururunu yaşıyor.

15 yıllık altyapısıyla ve tecrübesiyle öne çıkan haber sitesi, 01 Ocak 2023 – 01 Ocak 2024 tarihleri arasında Google'a uygun, hem masaüstü hem de mobil uygulamalarda Türkiye'nin en çok okunan 100 haber sitesi arasında yer aldı. Similarweb verilerine göre Türkiye'nin en iyi 65'inci haber sitesi olan Kayseri Olay, bu başarıyı güçlü kadrosu ve sürekli yeniliklerle ve siz değerli okuyucularımızın sayesinde elde etti. Habercilikte birbirinden tecrübeli isimlerle Basın İlan Kurumu’na uygun bir şekilde Kayseri’ye dair haberleri anbean takip ederek, siz değerli okuyucularıma layık olmaya devam ettik.

Organik Arama trafiği ile rekor üstüne rekor!

Kayseri Olay, ziyaretlerinin yüzde 60,2'sini Organik Arama trafiği ile elde etti. Ayrıca sosyal medya yönlendirmesiyle yüzde 15,81'lik trafik elde ederek başarısını arttırdı. Toplamda 250 Bin organik sosyal medya takipçisiyle büyük bir etki yapan Kayseri Olay, bu başarısını güçlü kadrosuyla birleştirerek sürdürmenin mutluluğunu yaşıyor.

Kayseri Olay, yeni bir rekor kırdı!

Kayseri’nin en güçlü kalemleriyle gelen büyük başarı!

Osman Çiftci liderliğindeki kadro, Nejdet Kala, Cafer Zengin, Ahmet Çağlayan Çınar, Hamdi Altuntaş, Hüseyin Göktaş, Mahmut Boyraz, Esra Boyraz, Halime Demir, Fatih Akdeniz ve Gülümser Meşe ile birlikte geniş bir haber yelpazesi sunarak Kayseri’ye ve ulusal alanda en plana çıktı.

Google arama, keşfet ve Google haberlerde yeni rekorlar!

1 Ocak 2023 - 1 Ocak 2024 tarihleri arasında Google arama sonuçlarında 33 Milyon 449 Bin 204 kişi ile dikkat çeken Kayseri Olay, aynı dönemde Google Keşfet'te 103 Milyon 218 Bin 534 gösterim elde etti. Google haberlerde ise 1 Milyon 340 Bin 324 kullanıcıyla ulusal medyada yer alan binlerce siteyi geride bıraktı.

Kayseri Olay, yeni bir rekor kırdı!

Kayseri Olay 2024 yılında hedefini büyüttü

Kayseri Olay olarak, güçlü alt yapısı, tecrübeli kadrosu ve sürekli yenilikleriyle okuyucularına doğru, güvenilir ve güncel haberleri sunmaya devam ediyor. 2024'te de başarılarına yenilerini eklemeyi hedefleyen Kayseri Olay, Türkiye'nin haber alanındaki öncü markası olmaya devam edecek. Kayseri Olay ailesi olarak, son 1 yılda yeni rekor kırmanızdaki en büyük neden, siz değerli okuyucularımızın sayesinde. Google'da Türkiye'nin en iyi 65'inci Haber sitesi olduk, hedefimiz ilk 50! Siz değerli okuyucularımıza layık olmaya devam edeceğiz, gözünüz Kayseri Olay'da olsun...