Kayseri Milli Eğitim Müdürü o geceyi anlattı: Ellerinde b.şişesi slogan atanları gördüm! Çaresizce bekledik...

Kayseri Milli Eğitim Müdürü o geceyi anlattı: Ellerinde b.şişesi slogan atanları gördüm! Çaresizce bekledik...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Milli Eğitim Müdürü Celalattin Ekici, 4 yıl önce gerçekleşen hain darbe girişimi sırasında Muğla'da görev yaptığını belirterek, o gün Muğla'da  yaşadıklarını anlattı. Darbe girişimini Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak'tan öğrendiğini belirten Ekinci, o gün attığı tweetleri de paylaştı ve birisinin kendisine 'attığın tweetleri sil, yarın seni de alırlar" dediğini söyledi. Ekinci, ayrıca "O gün çaresizce bekledik" ifadelerini de kullandı. 
"ELLERİNDE BİRA ŞİŞESİ İLE SLOGAN ATANLARI DA GÖRDÜM"
O gün Marmaris'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otele doğru yola çıktığını da kaydeden Milli Eğitim Müdürü Ekinci, sosyal medya paylaşımına hain darbe girişimi günü yaşadıklarına ve izlenimlerine dair şunları yazdı :
O twitleri sil demişti birisi, yarın seni alırlar diye de korkutmaya çalışmıştı. Çocuklarıma ve yarınlara şeref ve haysiyetimizi bırakmaktan başka bir amacım yok demiştim. O gece @aDilipak ağabeyle Köyceğiz deydik. Kalkışma haberini de ona gelen bir telefondan öğrendim.
Saat 16:00 da Sayın Cumhurbaşkanımızın Marmariste olduğunu öğrenmiştim. Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk'ü aradım. Marmaris'e gel, Turbandayız deyince yola çıktım. Yollar ana-baba günüydü. Marmaris girişinde Aksas Üssü istikameti önlem olarak kapatılmıştı.
Marmaris'e girdim. İlçe Müdiremiz Züleyha hanım ve birkaç yöneticimizle Turban Otele yola çıktık. Demokrasi sevdalıları sokaklardaydı. Turistler ne olduğunu anlamaya çalışıyor bolca fotoğraf video çekiyorlardı.Türk milletinin azmi sokaklardaydı. Birlik beraberlik sokaklardaydı. Ellerinde b. şişeleriyle slogan atanları da gördüm, sahil kenarı rahatlığı kıyafetleriyle arabalardan sarkan, camlardan çıkıp bayrak sallayanları da gördüm. Türk Milletinin özü ortaya çıkmıştı her zorlukta olduğu gibi. Sayın Cumhurbaşkanımız ülkemizin kaderini belirleyen konuşmasını yaptıktan sonra Marmaris ten ayrıldı haberi gelince insanlar Turban otel istikametinden şehir merkezine yöneldiler. Bir kısmı da Muğla merkeze hareket etti. Türk Milletinin ülkesine, demokrasiye ve Cumhurbaşkanına sahip çıkma refleksi ortaya çıkmış hainlerin tuzakları geri tepmeye başlamıştı. Marmaris sokakları sakinleşirken o helikopter sesleri duyulmaya başladı.  Bu kadarını bekliyordum desem yalan olur.Bu kadar alçaklaşacaklarını, milletin silahının millete çevireceklerini düşünebiliyordum desem yalan olur.Ama yaptılar.Asla unutamadığım bir gece.Marmaris sahilinden Turban Otele otomatik silahlarla açılan ateş seslerini unutabilirmiyim. Çaresizce bekledik :( Sabahın ilk ışıklarına kadar çaresizce. Bu çaresizliğimizin sonucu iki yiğidimizi orada şehit verdik. Biz çaresiz seyrederken onlar canlarını verdiler. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Ama bugün çaresiz değiliz. Bugün bir daha o günlere dönmemenin çaresi, o günler benzeri yaşamamanın çaresi elimizde. Devlet ebed diyeceğiz, çalışacağız, çok çalışacağız. 251 şehidimizin hatırına, gazilerimizin hatırına çok çalışacağız. Bu duygularla 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik günümüzü kutluyorum. Birliğimizden ödün vermeden, kucaklaşarak, demokrasiye sahip çıkarak, çocuklarımıza bu duyguları öğreterek geleceğe dünyaya adalet dağıtacak güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti bırakma azmiyle nice bayramlarımız olsun. Unutma Türkiye.
 EKİNCİ, HAİN DARBE GİRİŞİMİ SIRASINDA ATTIĞI BAZI TWEETLERİ DE PAYLAŞTI: