Kayseri'deki pankart krizinde yeni gelişme

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan'ın pankartları pankartları bilinç mi kaldırıldı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'deki pankart krizinde yeni gelişme
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Şehrin dört bir yanı adaylar tarafından afişler, bilbordlarla ve pankartlarla süslenmeye devam ediyor. Şehirde seçim heyecanı hakim olmaya başlarken bazen tatsız olaylar da yaşanıyor. 

Kayseri'deki pankart krizinde yeni gelişme

Bu çerçeve Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Arıkan’ın pankartlarının bir başka aday tarafından kaldırıldığı ifade edilmişti. Bir gün önce astıkları pankartlarının önüne, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Palancıoğlu’nun, Arıkan’ın pankartlarını engelleyecek şekilde bayraklarının asılması üzerine Arıkan, olaya sosyal medya hesabından olaya tepki gösterirken, herkese yetecek kadar reklam alanının mevcut olduğunu ifade etmişti. 

Kayseri'deki pankart krizinde yeni gelişme

Mevcut konuya ilişkin Arıkan’dan bir yeni açıklama daha geldi. Arıkan, Melikgazi Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Palancıoğlu’nun kendisini aradığını ifade ederek, konunun bir yanlış anlaşılma olduğunu aktardığını söyledi. Arıkan, Palancıoğlu’na nezaketi için de teşekkür etti.