Kayseri'de ilkokul, lise, önlisans ya da üniversite mezunu o bir kişi kim olacak?

Kayseri'de görevlendirilmek üzere Sağlık Bakanlığınca bir kişi istihdam edileceği ifade edildi. Başvurular internet üzerinden yapılabilecek. Son tarih ise 8 Aralık. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de ilkokul, lise, önlisans ya da üniversite mezunu o bir kişi kim olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 419 eski hükümlü/TMY statüsünde sürekli işçi alımı yapılacak. İstihdam edilecek iller arasında Kayseri’de var. Kayseri’ye bir kişilik kadro açıldı. Buna göre adaylar, 8 Aralık 2023 tarihine kadar Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) "esube.iskur.gov.tr" adresinden başvurularını yapabilecek.

Alım hangi alanda yapılacak?

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada Sağlık Bakanlığı tarafından eski hükümlü-TMY kadrosunda bir kişilik alım yapılacağı ifade edildi. Talebe başvurular, İŞKUR, es devlet ve Alo 170 çağrı merkezi üzerinden yapılabilecek.  Talep şartlarına durumu uyan adaylar başvuru yaptıktan sonra sonuç, kura, mülakat, duyuru gibi tüm işlemleri sağlık bakanlığı internet sitesi üzerinden takip edebilecek. Kura 22 Aralık 2023 tarihinde çekilecek. 

İlkokul, lise, önlisans ya da lisan mezunu temizlik görevlisi alınacak

Alım yapılacak kişi temizlik görevlisi olarak çalışacak. En az ilkokul mezunu olması isteniyor. Kadroyla ilgili özel şartlar da şu şekilde: 18-40 (8.12.2005-4.12.1983 tarihleri arasında doğan kişiler) İlköğretim kurumlarının birinden veya ortaöğretim kurumlarının birinden veya lisans programlarının birinden veya lisans bölümlerinin birinden mezun olmak.
 

Kayseri'de ilkokul, lise, önlisans ya da üniversite mezunu o bir kişi kim olacak?